Onnea yksivuotiaalle!

29.11.2019 | Ajankohtaista | hr, Futuniolaiset, henkilöstökokemus

Featured image

Vuosi  on takana elämää Futuniona  brändimme uudistumisen jälkeen. Mitä yksivuotiaallemme kuuluu? Kuluneen vauhdikkaan ja vaiherikkaan vuoden aikana olemme tehneet hartiavoimin ja vahvalla visiolla töitä toimialan uudistamisen eteen. Samalla olemme eläneet sanojemme mittaisesti myös sisäisessä kehityksessämme.  

 

Toimialan uudistaja uudistuu myös sisältäpäin  

Nyt 70  futuniolaisen  joukko on kasvanut vuoden aikana kymmenillä henkilöillä sekä liiketoimintakaupan että uusien roolien täyttämisen kautta. Vastuualueita on myös tarkennettu, jotta työllä on nyt ja jatkossa sekä draivia että suuntaa. Upeaa on, että uudet henkilöt tuovat jokainen osaamisensa lisäksi mukanaan toiveita ja odotuksia meitä kohtaan. Kun erilaisia taustoja tuodaan yhteen, uudistumme väistämättä  niin yhteisönä kuin yhteisen kulttuurimmekin osalta.  Meillä on tähän hyvät edellytykset, sillä johtamiskulttuurimme on kuunteleva ja osallistava. Mistä sen tiedämme? Pyysimme palautetta ja futuniolaiset vastasivat.  

 

Lämminhenkisyys on tallella 

Olemme jo muutamana vuonna toteuttaneet Marko Kestin Quality of Working Life -kyselyä, joka on työkalu organisaatiossa koetun toiminnan kokonaislaadun ja henkilöstön työhyvinvoinnin mittaamiseksi. Jopa suurten muutosten kuten liiketoimintakauppojen jälkimainingeissa vuodenvaihteessa mitattu henkilöstömme kokemus työelämän laadusta osoittaa, että teemme oikeita asioita. Kyselytuloksemme ovat nousujohteisia, ja ylittävät kirkkaasti suomalaisen keskiarvon.  

Saamme ihmisiltämme kiitosta erityisesti toimintakulttuurista tiedonkulun ja yhteisten päämäärien osalta, sekä esimiestoiminnassa erityisesti henkilöstön hyvinvoinnista huolehtimisesta. Meillä pidetään omiemme puolia. Vaikka välillä työskennellään haastavien ja paineisten tilanteiden parissa, haluamme huolehtia jokaisen riittävistä lomista ja vapaasta jaksaaksemme tehdä innostuneesti vaativaa ja antoisaa työtämme. Lämminhenkinen ja tiivis työyhteisö on asia jota arvostamme. Se on ollut vahvuutemme jo pitkään ennen uudistusta Futunioksi, ja onneksemme se välittyy ihmisillemme.  Vahvuuksiamme tarvitaan,  jotta pystymme vastaamaan sekä sisäisen tuotekehitystyön tarpeisiin että toimialaa uudistaviin rakenteellisiin muutoksiin.  

Kuvasimme  keväällä  pienen videon siitä, mikä meidän porukkamme mielestä on  parasta  Futuniossa  -voit kurkata sen  täältä 

CTA
Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit