Joululahjavaroin iloa nuorille!

04.12.2019 | Ajankohtaista

Featured image

Joulu on täynnä antamisen, saamisen ja yhdessäolon iloa, mutta kaikki lapset ja nuoret eivät ole samanarvoisessa asemassa sen suhteen. Tänä vuonna olemme halunneet ohjata asiakasyhteistyön joululahjavarat vähempiosaisten nuorten jouluiloksi kotimaiseen Joulupuu-keräykseen, jossa kerätään joululahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille.  Lahjat halusimme kohdentaa erityisesti niille ikäryhmille, joissa eriarvoisuus alkaa jo olla näkyvämpää.   Niinpä vietimme eilen henkilöstömme kanssa iloista hyvänteon  glögihetkeä paketoiden lahjoja 11-13-vuotiaille ja 14-17-vuotiaille nuorille. Yrityksen hankkimien lahjojen ohella  myös henkilöstö toi omia paketoitaviaan  keräykseen.

Toivomme niin asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme kuin lahjojen saajillekin menestyksentäyteistä vuotta 2020, jota voitte vuoden päätteeksi ilolla pysähtyä muistelemaan.

Haluaisitko sinäkin olla mukana tuottamassa hyvää mieltä? Se on helppoa, pääset alkuun täältä: https://joulupuu.org/ 

 

Lämpimin terveisin ja yhteistyöstä kiittäen, Futunion väki

 

CTA
Futunio

Futunio

Futunio on ammattiliitojen ja työttömyyskassojen toimialojen erityistarpeisiin erikoistunut palveluyritys. Tuotamme edistyksellisimmät ratkaisut edunvalvontaan ja työttömyysturvaan, joilla asiakkaammekin pysyvät mukana digitalisaation vauhdissa.

Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit