Pixels

Toimialan uudistaja

16 Futunio-ryhmakuva-duotone

Toimialan uudistaja

Futunion tarina alkoi YAP -nimellä Helsingin Sepänmäen saunamökistä vuonna 1978, kun Pena, Pave ja Leksa pistivät pystyyn tallennusyrityksen. Pari vuotta myöhemmin meillä oli jo jäsenrekisterijärjestelmä liittojen käytössä ja ajoimme ensimmäiset työttömyysturvan maksatusajot.
 
Vuosikymmenten kuluessa olemme yhdessä automatisoineet, sähköistäneet ja digitalisoineet toimialaa ennen kaikkea hyvän porukan, tekemisen meiningin ja huumorin avulla.
 
Tänään olemme ylpeitä Futunion osaamisesta, omistautumisesta ja visiosta.  Näiden avulla uudistamme toimialan.
 
Pixels

Huhtikuusta 2020 alkaen olemme olleet osa hollantilaista Total Specific Solutionsia (TSS). TSS on johtava tietotekniikkaratkaisujen toimittaja ja koostuu riippumattomista liiketoimintayksiköistä, jotka toimittavat tuotteita ja palveluita erityisille vertikaalisille markkinasegmenteilleen. TSS on osa Topicus.com -konsernia, jonka kasvavassa joukossa meillä on jo lähes 5000 kollegaa.

Pixels

Rekistereissämme on yli 2,5 milj. henkilöä

Työttömyyskassajärjestelmästä maksetaan etuuksia 1 100 milj. euroa vuodessa

Olemme olleet toiminnassa yli 40 vuotta

Upeaan tiimiimme kuuluu yli 50 henkilöä

Liikevaihtomme on 12 milj. euroa

Pixels

Tietosuojaselosteet

Futunio noudattaa kaikessa henkilötietojen käsittelyyn liittyvässä toiminnassaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta, kansallista tietosuojalainsäädäntöä ja muuta soveltuvaa tietosuojalainsäädäntöä ja ottaa huomioon lainsäädännön soveltamiseen liittyvät tulkinnat ja ohjeet.

Tutustu Futunion tietosuojapolitiikkaan.

Tutustu tietosuojaselosteisiimme seuraavista linkeistä: