Teollisuusliitolla Futunion Selvityspalvelu apuna jäsenmaksatuksissa

26.04.2022 | Meistä sanottua | Ammattiliitot, Selvitys+

Featured image

Ammattiliittojen kahden miljoonan jäsenen kuukausittainen ja vuosittainen jäsenmaksujen hoito on iso rumba, jonka täytyy mennä jokaisen jäsenen kohdalla sentilleen oikein. Futunio auttaa Teollisuusliiton jäsenmaksatuksen rutiinitöissä, jolloin liitolla on enemmän omia resursseja tärkeässä jäsen- ja työnantajapalvelussa.

Futunio ei pelkästään tarjoa ja kehitä IT-järjestelmiä ammattiliittojen ja työttömyyskassojen jäsenrekisterihallintaan. Konseptiin kuuluu myös ammattiliittojen apuna oleminen erilaisissa jäsenhallintatöissä Futunion omia järjestelmiä hyödyntäen.

Tällaista on muun muassa Futunion Selvityspalvelu. Siinä liittojen rutiininomaiset, jäsenmaksuliikenteeseen kuuluvat työt on ulkoistettu Futuniolle. Näitä ovat esimerkiksi sisään tulevien jäsenmaksujen sentintarkka seuranta ja erilaisten epäselvyyksien, kuten viitevirheiden, selvittäminen, rästitysten hoito, työnantajien reskontran täsmäyttäminen oikeille jäsenille ja verottaja-ajot.

Emme mitenkään pärjäisi ilman Futunion Selvityspalvelua, kiittelee Teollisuusliiton jäsenyysneuvoja Kirsi Pihlström liiton tilittäjäpalveluista. Vaikka meitäkin on monta tässä jäsenyysyksikössä, mutta jos kaikki maksatukseen liittyvä olisi meillä tehtävänä, tarvitsisimme paljon enemmän porukkaa eikä aikatauluissa siltikään ehkä niin pysyttäisi. Futuniolla asiat saadaan tehtyä hyvin aikataulujen puitteissa.

Hyvä jäsenkokemus toiminnan ytimessä

Teollisuusliiton jäsenmaksuselvityksissä säästetty aika näkyy parempana resurssina ja siten parempana palveluna jäsenten henkilökohtaisessa palvelussa. Hyvä jäsenkokemus syntyy muun muassa jäsenten ja ammattiliiton palveluneuvojien välisessä kohtaamisessa.

Puhelinneuvonta ja sähköpostiviestintä ovat suuressa osassa jäsenpalveluamme. Siinä pitää olla riittävästi meidän omia resursseja käytössä. Kun on ulkoistettu paljon tällaisia rutiinihommia – kirjelähetykset, ajot ja tilastot – meille jää enemmän aikaa jäsen- ja työnantajapalveluun.

Teollisuusliiton ja Futunion pitkän linjan yhteistyö lisää molemminpuolista ymmärrystä

Teollisuusliitto on Suomen kolmanneksi suurin ammattiliitto. Siihen kuuluu reilut 200 000 jäsentä. Teollisuusliitto ja sen edeltäjät ovat olleet Futunion ja sen edeltäjien asiakkaina yli 10 vuotta. Pitkäaikainen yhteistyö lisää ymmärrystä, sitoutuneisuutta ja luottamusta molemmin puolin.

Yhteistyö sujuu tosi hyvin. Kehitämme jäsenhallintajärjestelmää koko ajan eteenpäin jäsenyyspalveluille, ammattiosastoille ja luottamushenkilöille. Myös osaava ja ammattitaitoinen porukka Futunion Selvityspalveluissa on todella tärkeä apu ja tuki meille.

CTA
Futunio

Futunio

Futunio on ammattiliitojen ja työttömyyskassojen toimialojen erityistarpeisiin erikoistunut palveluyritys. Tuotamme edistyksellisimmät ratkaisut edunvalvontaan ja työttömyysturvaan, joilla asiakkaammekin pysyvät mukana digitalisaation vauhdissa.

Pixels

Lue lisää