Testaaja

6.4.2022 10:56 | Avoimet paikat

Featured image
FUTUNIO Oy vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea. 2021 liikevaihtomme oli n. 10,7 M€ ja osaavassa joukkueessamme on yli 50 ammattilaista.

Kuulumme kansainväliseen Total Specific Solutions -konserniin, jonka erikoistuminen toimialaspesifien ohjelmistoratkaisujen tarjoamiseen lukuisilla toimialoilla tukee tavoitettamme toimialan uudistajana. 

Haemme kehittyvään ja kasvavaan toimintaamme lisää ammattilaisia. Oletko Sinä Futunion tuleva

Ohjelmistotestauksen ammattilainen

joka haluaa tulla  rakentamaan kanssamme  asiakkaillemme digitalisaation ja automaation avulla tulevaisuuden ratkaisuja? Etsimme nyt ohjelmistotestaajaa, joka kehittää palveluja työttömyyskassa-asiakkaillemme. Testaajana olet tärkeä osa ohjelmistokehittämistä, vastaten palveluiden toiminnallisesta testaamisesta, sekä määriteltyjen toiminnallisuuksien oikeellisuuden varmistamisesta. CI/CD kokemus ja osaaminen on sinulle tuttua. Osaamisesi kasvaessa sinulla on mahdollisuus kehittyä tuotteidemme kovaksi asiantuntijaksi, jonka osaamista arvostetaan sekä sisäisesti että asiakasrajapinnassa. 

Odotamme sinulta: 
  • Ymmärrystä ohjelmistokehittämisestä
  • Paineensietokykyä ja kykyä jäsentää sekä ottaa haltuun monimutkaisia kokonaisuuksia
  • Tahtoa  kehittää laadunvarmistusta
  • Kykyä soveltaa testauksen dokumentointia erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Kykyä sopeutua erityyppisiin projekteihin ja projektitiimeihin. Kykyä toimia osana tiimiä sekä perinteisessä että ketterässä ohjelmistokehityksessä
  • Vahvoja  tiimitaitoja niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien parissa
  • Soveltuvaa alan koulutusta, sekä  vähintään 3 vuoden kokemusta testauksen ja/tai testiautomaation parissa 

Mukava lisä osaamisen osalta: 

  • Jonkin testiautomaatio-frameworkin hallinta
  • CI/CD kokemusta ja osaamista
  • Sujuva englannin kielen taito
  • Kokemus käyttöliittymätestausautomaation  kehittämisestä

Tarjoamme  sinulle  työpaikan toimialan johtavassa yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan tapoihin toimia. Meillä saat lisäksi rinnallesi tiimin, jossa on Suomen asiantuntevinta toimialaosaamista sekä lämminhenkisen työyhteisön, jossa kehittymistäsi halutaan tukea. Olemme sitoutuneet asiakkaidemme palveluun, luotettavuuteen, jatkuvaan kehittämiseen ja toistemme auttamiseen. Pidämme myös työn ja vapaa-ajan tasapainosta.  

 

Lisätietoja tehtävästä   antaa Maria Westerback: 0400603777 tai  maria.westerback@futunio.fi . Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Hae paikkaa  

 

 

 

 

 

CTA
Futunio

Futunio

Futunio on ammattiliitojen ja työttömyyskassojen toimialojen erityistarpeisiin erikoistunut palveluyritys. Tuotamme edistyksellisimmät ratkaisut edunvalvontaan ja työttömyysturvaan, joilla asiakkaammekin pysyvät mukana digitalisaation vauhdissa.

Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit