.NET sovelluskehittäjä

14.4.2024 14:11 | Avoimet paikat | Työttömyyskassat, Työpaikat, Futuniolaiset

FUTUNIO Oy vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme.  Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea. 2020 liikevaihtomme oli n. 9,4 M€ ja osaavassa joukkueessamme on yli 50 ammattilaista.

Kuulumme kansainväliseen Total Specific Solutions -konserniin, jonka erikoistuminen toimialaspesifien ohjelmistoratkaisujen tarjoamiseen lukuisilla toimialoilla tukee tavoitettamme toimialan uudistajana. Katso lisää meistä ja asiakastarinoistamme www.futunio.fi  sekä www.totalspecificsolutions.com.

Haemme kehittyvään ja kasvavaan toimintaamme lisää ammattilaisia. Oletko Sinä meidän tuleva

.NET-SOVELLUSKEHITTÄJÄ

Roolissa toimit päivittäisissä kehitystehtävissä osana Työttömyyskassat-ryhmän tuotelinjan kehitystiimiä. Pääset mukaan luomaan tuotteita, joilla on yhteiskunnallista vaikutusta ja jotka näkyvät suomalaisten arjessa, sekä koordinoimaan vastuualueeseen kuuluvien palvelujen kehitystä. Tulet toimimaan liiketoimintakriittisten palveluidemme kehityksen, laadunparannuksen ja jatkuvan ylläpidon parissa. Sinulla on kokemusta kehittämisestä, mutta ennen kaikkea arvostamme itseohjautuvaa ja oppimishaluista asennettasi.

Teemme töitä ketterillä menetelmillä ja arvostamme työssämme laatua ja DevOps-menetelmiä. Tässä sinulla on apuna Futunion laadunvarmistus ja DevOpsin asiantuntijat. Tulevassa tiimissäsi on Suomen asiantuntevinta toimialaosaamista ja pääset osaksi lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kehittymistäsi halutaan tukea. Meillä on kattavat työsuhde-edut. Etätyö on osa työkulttuuriamme ja pidämme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Uskomme siihen, että työ tuotetaan parhaiten siellä, missä viihdyt parhaiten, joten voit työskennellä Vantaan toimistollamme tai muuallakin Suomessa.

Voit myös hyödyntää ja kehittää omaa menetelmäosaamistasi, ja osallistua sekä arkkitehtuuri- että teknologiavalintoihin. .Net palvelujen stäkissämme on ASP.NET Core ja C# sovelluksia sekä Kubernetes, Docker ja VM-alustat. Sovellukset liittyvät mm. pankkiajoihin, jotka edellyttävät vastuullista ja tarkkaa otetta.

Menestyäksesi tehtävässä Sinulla on:

  • Kokemusta .Net -ohjelmistokehityksestä.
  • Kokemusta Front End kehityksestä (Angular) tai halua oppia.
  •  Kokemusta ketteristä menetelmistä ja yritysjärjestelmistä. Plussana tuntemus esim. vakuutusalasta tai toiminnanohjausjärjestelmistä.
  • Halua toimia matalan hierarkian ympäristössä, jossa kehitysehdotuksia viedään aktiivisesti eteenpäin.
  • Hyviä viestintä- ja dokumentointitaitoja.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi  hakusivumme  kauttaToimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tom Sundell, tom.sundell@futunio.fi tai 050 5346562. 

CTA
Futunio

Futunio

Futunio on ammattiliitojen ja työttömyyskassojen toimialojen erityistarpeisiin erikoistunut palveluyritys. Tuotamme edistyksellisimmät ratkaisut edunvalvontaan ja työttömyysturvaan, joilla asiakkaammekin pysyvät mukana digitalisaation vauhdissa.

Pixels

Lue lisää