Pitkäaikaiset kumppanit tuntevat toisensa

03.09.2019 | Meistä sanottua | suunnannäyttäjä, Asiakasymmärrys, Ammattiliitot, Työttömyyskassat

Featured image

Kumppanuutemme Futunion kanssa on jatkunut jo vuosikymmenen. Meille erityisesti palveluiden yhteensopivuus Rakennusalan työttömyyskassan kanssa on ollut erityisen tärkeä peruste palveluntuottajamme valinnassa.  

Pitkäaikaisen yhteistyön ja huolellisen paneutumisen myötä Futunio tuntee liittomme tarpeet ja tekemisen tilanteen. Hyvin toimiva keskusteluyhteys näkyy kehityskohteita annettaessa. On ilahduttavaa huomata, että Futunio on oikeasti kuunnellut ja hyödyntänyt palautettamme.

Futunionin tekemä jatkuva kehittämistyö on meille äärimmäisen tärkeää. Rakennusliitto on vahvasti kiinni maailman muutoksessa ja myös kumppaneidemme vahva uudistumiskyky on meille erittäin keskeistä.

 

Tuula Hyötynen

Jäsenpalvelupäällikkö

Rakennusliitto

CTA
Futunio

Futunio

Futunio Oy on täysin ammattiliitojen ja työttömyyskassojen toimialojen erityistarpeisiin erikoistunut vuonna 1978 perustettu palveluyritys. Tuotamme edunvalvontaan ja työttömyysturvaan erikoistuneita palveluja. Etsimme jatkuvasti uutta tietoa ja kehitämme osaamistamme paremmaksi, jotta asiakkaammekin pysyvät mukana digitalisaation kehitysvauhdissa.

Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit