Asiakaskokemus: Futunio on strateginen kumppanimme

08.05.2019 | Meistä sanottua

Outi Mäki, kassanjohtaja, KOKO-kassa

Hei!

Futunio on yksi tärkeimmistä strategisista liikekumppaneistamme, sillä käytämme heidän maksatusjärjestelmäänsä. Myös jäsenemme ovat olleet tyytyväisiä, ja se on meille tärkeintä, sillä noin 99 % työttömyysturvaan liittyvistä hakemuksista lähetetään meille sähköisesti. Viime aikoina olemme huomanneet parannuksia erityisesti viestinnässä ja pitkäaikaisten suunnitelmien kehitystyössä. 

Maailman muuttumisnopeus ja sähköisen asioinnin yhä suurempi volyymi vaativat jatkuvaa keskustelukulttuurin kehittämistä, jopa kolmenkymmenen yhteisen vuoden jälkeen.

Meidän pitää yhdessä varmistaa, että myös tulevaisuuden suuret muutokset saadaan implementoitua sujuvasti. Muutos on hyvästä, ja se on myös edellytyksenä toimintamme kehittymiselle.

CTA
Futunio

Futunio

Futunio Oy on täysin ammattiliitojen ja työttömyyskassojen toimialojen erityistarpeisiin erikoistunut vuonna 1978 perustettu palveluyritys. Tuotamme edunvalvontaan ja työttömyysturvaan erikoistuneita palveluja. Etsimme jatkuvasti uutta tietoa ja kehitämme osaamistamme paremmaksi, jotta asiakkaammekin pysyvät mukana digitalisaation kehitysvauhdissa.

Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit