Asiakaskokemus: Futunio kehittyy jatkuvasti

12.04.2019 | Meistä sanottua

Teollisuusliitto_KJKirsi Jääskeläinen, jäsenyysyksikkö - jäsenyysvastaava, Teollisuusliitto

Lähdimme Futunion kanssa yhteistyöhön vuonna 2010 heidän monipuolisten palveluidensa ja uudistautumiskykynsä vuoksi. Kaipasimme luotettavaa jäsenrekisterin ja maksujärjestelmien palveluntarjoajaa, joka kehittyy jatkuvasti meitä ja asiakkaitamme varten. Pyrimme yhteiskunnalliseen ajankohtaisuuteen, joka on johtanut siihen, että matkallemme on osunut uudistuksia molemmin puolin. Visiomme on silti ollut alusta alkaen sama, kiitos siitä!


Vuosien varrella antamamme palaute on näkynyt Futunion toiminnassa ja parannusehdotukset on jalostettu eteenpäin toimivammaksi palveluksi. Etenkin sähköisen palvelun kehittyminen on tarkoittanut meille aiempaa parempia kokonaisuuksia, jonka edut ovat olleet havaittavissa jäsenistössämme asti. Arvostamme myös Futunion huomioita siitä, kuinka saamme palveluista parhaan mahdollisen hyödyn irti. Futunio vastaa tarpeisiimme, mistä syystä haluamme jatkaa yhteistyötä samaan, jatkuvasti uudistuvaan malliin.

 

CTA
Futunio

Futunio

Futunio Oy on täysin ammattiliitojen ja työttömyyskassojen toimialojen erityistarpeisiin erikoistunut vuonna 1978 perustettu palveluyritys. Tuotamme edunvalvontaan ja työttömyysturvaan erikoistuneita palveluja. Etsimme jatkuvasti uutta tietoa ja kehitämme osaamistamme paremmaksi, jotta asiakkaammekin pysyvät mukana digitalisaation kehitysvauhdissa.

Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit