Tuotepäällikkö uuden sukupolven tuoteperheelle

5.12.2019 9:53 | Avoimet paikat | digitalisaatio, Ammattiliitot, Työpaikat

Haemme joukkoomme kokenutta tuotepäällikköä laajan liiketoimintakriittisen ohjelmistotuotteen kehittämisprosessiin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla luomassa tuotteita, joilla on yhteiskunnallista vaikutusta ja jotka näkyvät suomalaisten arjessa. Pääset johtamaan tuotekonseptien suunnittelu- ja toteutustyötä sekä toimimaan yhtenä uusien tuotteidemme pääasiantuntijoista tiiviissä vuorovaikutuksessa tuotekehityksemme ja toimialaosaajiemme kanssa. Toimikenttänäsi on ammattiliittoasiakkaiden uuden sukupolven tuotteiden palvelu- ja tuotekehitysyksikkö, jossa kollegoinasi on kokeneita asiantuntijoita.

Tehtävässä pääset vahvistamaan aiempaa kokemustasi ohjelmistokehitystyöhön liittyvien toimitusprojektien menestyksellisestä johtamisesta sekä haastamaan osaamistasi suurten kokonaisuuksien vaiheistamisessa roadmapiksi.

Tehtävässä menestymistä tukevat halu toimia roolissa hands-on asenteella sekä teknisten ja kaupallisten kokonaisuuksien ymmärtäminen. Kokonaisuuksien hallinnan ohella olet valmis syventymään tuotteiden ominaisuuksiin voidaksesi tukea asiakkaita tuotteiden käytössä vakuuttavasti. Toiminnassasi korostuvat vastuullisuus, paineensietokyky ja dynaamisuus.

 

Meillä saat lisäksi rinnallesi tiimin, jossa on Suomen asiantuntevinta osaamista, sekä lämminhenkisen työyhteisön, jossa kehittymistäsi halutaan tukea. Olemme sitoutuneet asiakkaidemme palveluun, luotettavuuteen, jatkuvaan kehittämiseen ja toistemme auttamiseen. Etätyö on osa työkulttuuriamme. Huolehdimme työntekijöistämme hyvin ja siksi meillä on kattavat työsuhde-edut. Lisäksi arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa.

 

Odotamme sinulta:

 • Tuotepäällikkö-/tuoteomistajakokemusta IT-projekteista
 • Kokemusta asiakasprojektien johtamisesta liiketoimintalähtöisellä otteella
 • Näkemystä tuotteistamisen vaiheistamisesta sopiviin osiin asiakkaita kuunnellen
 • Toimeenpanoa tukevia monipuolisia tiimityö- ja viestintätaitoja
 • Kykyä jäsentää ja ottaa haltuun nopeasti uusia monimutkaisia kokonaisuuksia
 • Oma-aloitteista, oppimiskykyistä ja vastuuntuntoista asennoitumista, mikä näkyy tavoitteellisessa tekemisessä ja asioiden loppuun saattamisessa
 • Ketterän kehittämisen menetelmien tuntemusta

Eduksi luemme:

 • Ammattiliittojen ja/tai järjestöjen toiminnan ja jäsenrekisterien toiminnan tuntemisen
 • Monipuolinen kokemus erilaisista toiminnanohjausjärjestelmistä.
 • Kokemuksen sparraavasta esimiestyöstä
 • Kokemuksen myyntityöstä tai valmiuden osallistua myynnin tukeen

 

Kiinnostuitko? Haluamme tutustua sinuun!

Lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@futunio.fi tekstinä tai videona. CV:n voit halutessasi korvata linkittämällä meille ajan tasalla olevan LinkedIn-profiilisi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän viestisi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Olli Räisänen, olli.raisanen@futunio.fi (+358 50 568 8848)

 

FUTUNIO vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme. Kilpailuetuinamme ovat erityisesti erikoistunut toimialaosaaminen, kehityskyky- ja halu. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea.

CTA
Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit