Testauspäällikkö laadunvarmistukseen

17.9.2019 8:51 | Avoimet paikat | Työpaikat, Futuniolaiset

Featured image

Haemme nyt joukkoomme kokenutta testausammattilaista vastaamaan laadunvarmistuksesta Futuniolla. Kokemuksesi pohjalta pystyt testaamaan ja kehittämään laadunvarmistusprosesseja, sekä luomaan ja kehittämään testausmenetelmiä. Tehtäviisi kuuluu myös testien suunnittelu, toteutus ja raportointi. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme onnistumaan, automatisoimalla prosessit mahdollisimman pitkälle.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden rakentaa laadunvarmistusprosesseja yrityksessämme uudelle tasolle, sekä toimia laadunvarmistajana kehitystiimeissämme. Pääset hyödyntämään kokemustasi monipuolisesti, osallistuen testaamiseen, laadunvarmistukseen ja automatisoinnin prosesseihin. Olet tärkeä osa kokonaisuuttamme.

Meillä saat rinnallesi tiimin, jossa on Suomen asiantuntevinta osaamista, sekä lämminhenkisen työyhteisön, jossa kehittymistäsi halutaan tukea. Olemme sitoutuneet asiakkaidemme palveluun, luotettavuuteen, jatkuvaan kehittämiseen ja toistemme auttamiseen. Huolehdimme työntekijöistämme hyvin ja siksi meillä on kattavat työsuhde-edut. Etätyö on osa työkulttuuriamme. Pidämme työn ja vapaa-ajan tasapainosta.

 

Odotamme sinulta:

  • Näkemystä siitä, miten ohjelmistojen laatua ja testauksen prosesseja tulee kehittää ja kykyä panna toimeen menetelmiä laadun suhteen
  • Kykyä jäsentää ja ottaa haltuun nopeasti uusia monimutkaisia kokonaisuuksia
  • Sujuvaa testaussuunnitelmien tekemistä sekä dokumentointia
  • Ketterän kehittämisen menetelmien tuntemusta
  • Tarkkaa, itsenäistä, systemaattista ja tavoitteellista otetta
  • Oma-aloitteista, oppimiskykyistä ja vastuuntuntoista asennoitumista, mikä näkyy tavoitteellisessa tekemisessä ja asioiden loppuun saattamisessa
  • Toimeenpanoa tukevia viestintä- ja tiimityötaitoja
  • Eduksi luemme kiinnostuksen testiautomaatiota ja dev opsia kohtaan

 

Kiinnostuitko? Haluamme tutustua sinuun!

Lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@futunio.fi tekstinä tai videona. CV:n voit halutessasi korvata linkittämällä meille ajan tasalla olevan LinkedIn-profiilisi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän viestisi mahdollisimman pian.

Tarkennuksia tiedustellessasi tavoitat meidät varmimmin klo 15.00-16.00 välisenä aikana.

FUTUNIO vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme. Kilpailuetuinamme ovat erityisesti erikoistunut toimialaosaaminen, kehityskyky ja -halu. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea.

 

CTA
Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit