Testausautomaation kehittäjä

8.5.2019 20:30 | Avoimet paikat | Työpaikat

Featured image

tai vastaavaa ammattilainen. Rakennamme asiakkaillemme digitalisaation avulla tulevaisuuden ratkaisuja. Tulet toimimaan toimialan kehittyneimpien tuotteiden parissa osana vahvan ammattiosaamisen omaavaa tiimiä.  

Haemme nyt yritykseemme kokenutta  testausammattilaista  vastaamaan   ohjelmistoprojektiemme  testauksen suunnittelusta, koordinoinnista ja suorituksesta. Sinulla on usean vuoden kokemus ohjelmistotestauksesta. Kokemuksesi pohjalta pystyt  kehittämään  testausautomaatiota, luomaan ja kehittämään testausmenetelmiä ja tuottamaan laadukkaita määrittelyjä. Osaamisesi kasvaessa sinulla on mahdollisuus kehittyä monipuolisten tuotteidemme kovaksi asiantuntijaksi, jonka osaamista arvostetaan sekä sisäisesti että asiakasrajapinnassa.  

Tarjoamme sinulle vaihtelevan asiantuntijatyön, joissa  toimit  osana  laajan ohjelmistokehitysprojektin testaustiimiä  vaihtelevien ongelmanratkaisutilanteiden selvittämisessä ja menetelmien kehittämisessä. Pääset hyödyntämään kokemustasi laadunvarmistuksesta ja määrittelytyöstä sekä visioimaan ja linjaamaan kokemuksesi perusteella miten asioita kannattaa tehdä jatkossa. Pääset toimimaan asiakasrajapinnassa jatkuvasti kehittyvän asiantuntemuksen kautta. 

Saat rinnallesi tiimin, jossa on Suomen asiantuntevinta osaamista  sekä  lämminhenkisen  työyhteisön, jossa kehittymistäsi halutaan tukea.Olemme sitoutuneet asiakkaidemme palveluun, luotettavuuteen, jatkuvaan kehittämiseen ja toistemme auttamiseen. Huolehdimme työntekijöistämme hyvin ja siksi meillä on kattavat työsuhde-edut, panostamme uudenlaiseen tietotyöhön ja pidämme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Meillä korostuu mahdollisuus vaikuttaa sekä halukkuus kehittää toimintatapojamme.  

Odotamme sinulta: 

  • Tarkkaa, itsenäistä, systemaattista ja tavoitteellista otetta. 
  • Näkemystä siitä, miten ohjelmistojen laatua tulee kehittää ja kykyä panna toimeen menetelmiä laadun suhteen. 
  • Kykyä jäsentää ja ottaa haltuun nopeasti uusia monimutkaisia kokonaisuuksia. 
  • Oma-aloitteista, oppimiskykyistä ja vastuuntuntoista asennoitumista, mikä näkyy tavoitteellisessa tekemisessä ja asioiden loppuun saattamisessa. 
  • Sujuvaa dokumentointi- ja viestintätaitoa. 

Kiinnostuitko? Haluamme tutustua sinuun! 
 
Lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@futunio.fi tekstinä tai videona. CV:n voit halutessasi korvata linkittämällä meille ajan tasalla olevan LinkedIn-profiilisi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän viestisi mahdollisimman pian.  

Lisätietoja tehtävästä antavat  

FUTUNIO   vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme. Kilpailuetuinamme ovat erityisesti erikoistunut toimialaosaaminen, kehityskyky- ja halu. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea. 

 

CTA
Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit