Rakennamme asiakkaillemme digitalisaation ja automaation avulla tulevaisuuden ratkaisuja, ja  haemme  nyt joukkoomme  kokenutta  lead  developeria  vetämään  Futunion  työttömyyskassajärjestelmän kehityshankkeita  yhteistyössä tuotehallinnan, ohjelmistokehityksen ja liiketoiminnan kanssa. Pääset kehittämään uuden sukupolven työttömyyskassajärjestelmää, joka tehostaa ja automatisoi hakemusten käsittelyä.   

 

Tarjoamme sinulle  mahdollisuuden olla luomassa tuotteita, joilla on yhteiskunnallista vaikutusta ja jotka näkyvät suomalaisten arjessa  parempina palveluina. Työsi koostuu arkkitehtuurin kehittämisestä ja uudistamisesta sekä uusien teknologioiden ja menetelmien käyttöönotosta, ja osallistut tiimin johtamisen ohella kehittämiseen koodaamalla itsekin.   Pääset osallistumaan  Futunion  tuotteiden suunnitteluun sekä  roadmappien  tekemiseen tuotepäälliköidemme kanssa. Nykyinen  tech  stackimme  sisältää C#, ASP.NET  Core 3.1,  Angular  ja Windows työpöytäsovelluksia (CA Plex).  Olemme ottamassa käyttöön DPA-platformia  (Digital  Process  Automation), joka tarjoaa nykyaikaisen sovellusalustan  seuraavan sukupolven järjestelmälle ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia automaatiolle ja järjestelmän mukauttamiselle muuttuviin asiakastarpeisiin. 

 

Meillä saat rinnallesi tiimin, jossa on Suomen asiantuntevinta toimialaosaamista sekä lämminhenkisen työyhteisön, jossa kehittymistäsi halutaan tukea. Olemme sitoutuneet asiakkaidemme palveluun, luotettavuuteen, jatkuvaan kehittämiseen ja toistemme auttamiseen. Huolehdimme työntekijöistämme hyvin ja siksi meillä on kattavat työsuhde-edut. Etätyö on osa työkulttuuriamme ja pidämme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. 

 

Odotamme sinulta: 

  • Vähintään viiden vuoden kokemusta full stack ohjelmistokehityksestä 
  • Kiinnostusta uuteen teknologiaan ja clean code periaatteeseen 
  • Kokemusta ketteristä menetelmistä 
  • Halua johtaa ja sparrata tiimiä kehittymään 
  • Eduksi luetaan aikaisempi esimieskokemus sekä kokemus refaktoroinnista ja teknologian uudistamisesta 

 

Kiinnostuitko? Haluamme tutustua sinuun! 
 
Lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen  rekrytointi@futunio.fi  tekstinä tai videona. CV:n voit halutessasi korvata linkittämällä meille ajan tasalla olevan LinkedIn-profiilisi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän viestisi mahdollisimman pian. 

Lisätietoja antaa  teknologiajohtajamme Jari Laurila (+358405101933)  jari.laurila@futunio.fi 

 

FUTUNIO vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme. Kilpailuetuiname ovat erityisesti erikoistunut toimialaosaaminen, kehityskyky ja -halu. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea. 

CTA
Futunio

Futunio

Futunio on ammattiliitojen ja työttömyyskassojen toimialojen erityistarpeisiin erikoistunut palveluyritys. Tuotamme edistyksellisimmät ratkaisut edunvalvontaan ja työttömyysturvaan, joilla asiakkaammekin pysyvät mukana digitalisaation vauhdissa.

Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit