Projektipäällikkö

12.10.2022 11:00 | Avoimet paikat | Työttömyyskassat, Työpaikat, Futuniolaiset

Featured image

Haemme kehittyvään toimintaamme ohjelmistoalan projektipäällikköä uuden sukupolven työttömyyskassajärjestelmän liiketoimintayksikköön. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla luomassa palveluita ja tuotteita, joilla on yhteiskunnallista vaikutusta ja jotka näkyvät suomalaisten arjessa.

Projektipäällikkö, tule mukaan johtamaan projekteja ohjelmistoalan tuote- ja palveluyrityksessä!

Toimit keskeisessä avainroolissa johtaen merkittäviä ohjelmistokehitysprojekteja työttömyyskassa-asiakkaillemme. Olet mukana sopimassa uusista projekteista ja omistat niiden business casen. Vastaat kaikesta projekteihin liittyvästä yhteistyöstä asiakkaiden edustajien kanssa ja pidät hyvää huolta asiakastyytyväisyydestä. Johdat projektitiimin työtä innostavalla ja kannustavalla otteella agile-mallin mukaisesti ja pidät huolta työntekijöiden viihtyvyydestä. Huolehdit myös yhteisesti sovittujen käytäntöjen noudattamisesta ja kehittämisestä sekä niiden mukaisesta sujuvasta työskentelystä. Toimit itse arjessa osana operatiivista tiimiä sekä omistat ohjausryhmätoiminnan projektisi osalta. Vastaat projektin onnistuneesta läpiviennistä hyvällä fiiliksellä kaikkien osapuolten kesken sovittujen mittareiden mukaisesti.

Kollegoinasi on kokeneita asiantuntijoita. Tehtävässä pääset vahvistamaan aiempaa kokemustasi projektien vetämisessä sekä haastamaan asiantuntemustasi asiakkaan toiminnan ymmärtämisessä. Olet valmis syventymään asiakkaiden korvauskäsittelyprosessiin voidaksesi tukea asiakkaita vakuuttavasti järjestelmän kehitystyössä.

Millaista meillä on olla töissä? Lue työntekijöidemme  kokemuksista >>

Onnistuminen tehtävässä edellyttää:

  • Projektinjohtokokemusta isoista ohjelmistokehitysprojekteista toimittajan puolelta sekä toiminnanohjausjärjestelmistä, esimerkiksi räätälöidyistä ERP-ratkaisuista  
  • Osaamista asiakasyhteistyöstä ja sen kokonaisvaltaisesta johtamisesta, odotusten hallinnasta ja kehitystyön priorisoinnista
  • Käytännön menetelmäosaamista sekä perinteisestä että ketterästä kehittämisestä, toiminnallisten määrittelyiden tekemisestä.
Lisäksi arvostamme:
  • Henkilöjohtamisosaamista
  • Projektitoimitussopimusten tuntemusta
  • Numerojohtamisosaamista
  • Viestintä- ja dokumentointiosaamista
  • Työkaluosaamista: päätyökalusi ovat Jira, Excel, Planner, Confluence, Teams, PowerPoint sekä prosessipiirtotyökalut, kuten Draw.io

Koet myös omiksi vahvuuksiksesi positiivisen asenteen, asiakkaan ja kehittämisen rajapinnassa toimimisen, jokapäiväisessä operatiivisessa arjessa toimimisen “kädet savessa”, yrittäjähenkisyyden, muutosten hallinnan, nopean kokonaisuuksien hahmottamiskyvyn sekä halun kehittyä asiantuntijaksi uudella liiketoiminta-alueella.

Meillä saat rinnallesi tiimin, jossa on Suomen asiantuntevinta toimialaosaamista, sekä lämminhenkisen työyhteisön, jossa kehittymistäsi halutaan tukea. Lisäksi saat vakaan toimialan ja pitkien asiakassuhteiden tuomaa pitkäjänteisyyttä työhösi. Pääset vaikuttamaan työskentelytapoihin ja työkaluihin sekä vahvistamaan yrityksen arvojen mukaista ilmapiiriä: innovatiivisuutta, sitoutuneisuutta ja yrittäjähenkisyyttä. Etätyö on osa työkulttuuriamme.

Pääset myös tekemään yhteistyötä konsernin muissa yhtiöissä toimivien kollegoidesi kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin, ja kehittämään osaamistasi konsernin monipuolisilla koulutuksilla.

Kiinnostuitko projektipäällikön tehtävästä? Haluamme tutustua sinuun!

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Haku toteutetaan yhteistyössä kumppanimme InHuntin kanssa. Lisätietoja antaa Senior Headhunter Marita Vuorinen, marita.vuorinen@inhunt.fi, 050 4863848

CTA
Futunio

Futunio

Futunio on ammattiliitojen ja työttömyyskassojen toimialojen erityistarpeisiin erikoistunut palveluyritys. Tuotamme edistyksellisimmät ratkaisut edunvalvontaan ja työttömyysturvaan, joilla asiakkaammekin pysyvät mukana digitalisaation vauhdissa.

Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit