Projektipäälllikkö

Haluatko päästä uudistamaan kovaa vauhtia uusiutuvaa toimialaa?  Tule mukaan johtamaan projekteja ja kehittämään tapoja toimia mielenkiintoisessa ohjelmistoalan tuote- ja palveluyrityksessä! Roolissa toimit keskeisessä avainroolissa Futunion tuotekehitystiimissä johtaen merkittäviä tuotekehityshankkeita työttömyyskassa-asiakkaillemme. Pääset mukaan luomaan tuotteita, joilla on yhteiskunnallista vaikutusta ja jotka näkyvät suomalaisten arjessa, sekä koordinoimaan vastuualueeseen kuuluvien palvelujen ja tuotteiden kehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaan projektiryhmän ja ohjausryhmän kanssa.

Tulevassa tiimissäsi on Suomen asiantuntevinta toimialaosaamista ja pääset osaksi lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kehittymistäsi halutaan tukea. Meillä on kattavat työsuhde-edut. Etätyö on osa työkulttuuriamme.

Omaat laajaa kokemusta vaativien ohjelmistoprojektien johtamisesta ja menestyksellisestä toimituksesta asiakasympäristössä. Olet luonteeltasi hands-on toimija ja motivoidut tulosten aikaansaamisesta. Luot toiminnallasi luottamusta ja hyvää henkeä asiakkaisiisi ja sidosryhmiisi sekä hallitset odotuksia sujuvasti. Viestit projekteistasi läpinäkyvästi ja systemaattisesti. Olet tottunut viemään käytäntöön ratkaisuja rivakalla otteella. Omaat taitoa tuottaa määrityksiä sekä halua kehittyä toimiala- ja tuoteosaajaksi.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta haastavista ohjelmistokehityksen asiakasprojekteista mielellään liiketoimintakriittisistä järjestelmistä
  • Kykyä jäsentää ja osoittaa vakuuttavaa näkemystä, miten projektit saadaan etenemään keskittymällä olennaiseen ja osoitat kykyä sitouttaa asiakkaat ja muut sidosryhmät etenemissuunnitelmaan
  • Itsenäistä ja aktiivista työotetta
  • Kokemusta toiminnallisten määrittelyjen tuottamisesta
  • Omaat teknistä ymmärrystä liiketoimintaratkaisuista
  • Hyviä viestintä- ja dokumentointitaitoja
  • Aikaisempi esimieskokemus ei ole edellytys, mutta arvostamme kiinnostusta osallistua tiimin työskentelyn ohjaamiseen
  • Toivomme korkeakoulututkintoa.

Kiinnostuitko? Haluamme tutustua sinuun!

Lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@futunio.fi  tekstinä tai videona. CV:n voit halutessasi korvata linkittämällä meille ajan tasalla olevan LinkedIn-profiilisi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän viestisi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Tuotepäällikkö Janne Ojala (+358 40 5070068 ) janne.ojala@futunio.fi
Johtaja Olli Räisänen (+358 50 568 8848) olli.raisanen@futunio.fi
 

FUTUNIO vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme.  Kilpailuetuinamme ovat erityisesti erikoistunut toimialaosaaminen, kehityskyky- ja halu. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea.

CTA
Futunio

Futunio

Futunio on ammattiliitojen ja työttömyyskassojen toimialojen erityistarpeisiin erikoistunut palveluyritys. Tuotamme edistyksellisimmät ratkaisut edunvalvontaan ja työttömyysturvaan, joilla asiakkaammekin pysyvät mukana digitalisaation vauhdissa.

Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit