Ohjelmistotestaaja

8.2.2021 19:03 | Avoimet paikat | Työpaikat, Futuniolaiset, Unemployment funds

Featured image

Tule rakentamaan  kanssamme  asiakkaillemme tulevaisuuden ratkaisuja  digitalisaation  ja  automaation  avulla!  Etsimme  nyt  Ohjelmistotestaajaa  mukaan tiimiin, joka  kehittää palveluja työttömyyskassa-asiakkaillemme.  

Testaajana  olet tärkeä osa  tuotekehitystiimiämme  vastaten  palveluiden toiminnallisesta testaamisesta,  käyttöliittymätestausautomaation  kehittämisestä,  sekä määriteltyjen  toiminnallisuuksien  oikeellisuuden  varmistamisesta.Continuous  delivery  ja  Continuous   integration  ovat sinulle tuttuja.   

Ymmärrys ohjelmoinnista tukee työskentelyäsi.  Osaamisesi kasvaessa sinulla on  mahdollisuus  kehittyä   tuotteidemme  kovaksi asiantuntijaksi, jonka osaamista arvostetaan sekä sisäisesti että asiakasrajapinnassa.  

Odotamme sinulta lisäksi:  

  • Halua kehittyä työssäsi ja saada asioita aikaan 
  • Tarkkuutta, tavoitteellisuutta  ja  halua  kehittää  laadunvarmistusta 
  • Kykyä jäsentää ja ottaa haltuun monimutkaisiakin kokonaisuuksia  
  • Vahvoja tiimitaitoja niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien parissa  
  • Soveltuvaa alan koulutusta, sekä vähintään  3  vuoden kokemusta testauksen ja/tai testiautomaation  parissa  
  • Sujuvaa  englannin kielen taitoa  
  • Jonkin testiautomaatio-frameworkin hallintaa 
     

Tarjoamme  sinulle  työpaikan  toimialan johtavassa yrityksessä, jossa  pääset  vaikuttamaan  tapoihin  toimia.  Meillä  saat  lisäksi  rinnallesi  tiimin,  jossa  on  Suomen  asiantuntevinta  toimialaosaamista  sekä  lämminhenkisen työyhteisön, jossa kehittymistäsi halutaan tukea. Olemme sitoutuneet asiakkaidemme palveluun, luotettavuuteen, jatkuvaan kehittämiseen ja toistemme auttamiseen.    

Kiinnostuitko? Haluamme tutustua sinuun! 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Työttömyyskassaliiketoimintayksikön tuotekehityspäällikkö  Janne  Ojala (+358 40 507 0068)   janne.ojala@futunio.fi  . Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. 

 

Hae paikkaa!

   

FUTUNIO  vauhdittaa  asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme.  Tuotteillamme on yhteiskunnallista  merkitystä  koskettaen  vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea.  Kuulumme kansainväliseen Total  Specific  Solutions -konserniin, jonka erikoistuminen toimialaspesifien ohjelmistoratkaisujen tarjoamiseen lukuisilla toimialoilla tukee tavoitettamme toimialan uudistajana.  

CTA
Futunio

Futunio

Futunio on ammattiliitojen ja työttömyyskassojen toimialojen erityistarpeisiin erikoistunut palveluyritys. Tuotamme edistyksellisimmät ratkaisut edunvalvontaan ja työttömyysturvaan, joilla asiakkaammekin pysyvät mukana digitalisaation vauhdissa.

Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit