.NET arkkitehti

20.10.2020 16:10 | Avoimet paikat | Työttömyyskassat, Työpaikat, Futuniolaiset

Tule mukaan kehittämään  Futunion  tuotteita:  ohjelmistoarkkitehtina  näytät suuntaa tulevaisuuden ratkaisuille ja olet mukana toteuttamassa niitä.  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla luomassa tuotteita, joilla on yhteiskunnallista vaikutusta ja jotka näkyvät suomalaisten arjessa.  

Teemme töitä ketterillä menetelmillä ja meillä arvostetaan laatua, joten saat  tueksesi   Futunion  laadunvarmistuksen ja  DevOpsin  asiantuntijat.  Pääset  hyödyntämään  ja  kehittämään   menetelmäosaamistasi, ja osallistumaan  sekä arkkitehtuuri-  että  teknologiavalintoihin.  .NET palveluidenstäkissämme  on  ASP.NET Core  ja C# sovelluksia, jotka  liittyvät mm.  työttömyysturvan maksatukseen  edellyttäen  vastuullista ja tarkkaa otetta.  

Meillä saat rinnallesi tiimin, jossa on Suomen asiantuntevinta toimialaosaamista sekä lämminhenkisen työyhteisön, jossa kehittymistäsi halutaan tukea.  Olemme sitoutuneet asiakkaidemme palveluun, luotettavuuteen, jatkuvaan kehittämiseen ja toistemme auttamiseen.  Huolehdimme työntekijöistämme hyvin ja  pidämme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. 

Odotamme sinulta: 

  • Kokemusta nykyaikaisista ohjelmistoarkkitehtuureista 
  • Useamman vuoden kokemusta .NET -ohjelmistokehityksestä 
  • Kokemusta ketteristä menetelmistä 
  • Halua  toimia  matalan hierarkian  ympäristössä, jossa  kehitysehdotuksia viedään aktiivisesti eteenpäin   
  • Hyviä viestintä- ja dokumentointitaitoja 
  • Aikaisempi esimieskokemus  ei ole edellytys, mutta  arvostamme  kiinnostusta  osallistua tiimin työskentelyn ohjaamiseen.
  • Arvostamme kokemusta  toiminnallisten  määrittelyjen  tuottamisesta 

 

Kiinnostuitko? Haluamme tutustua sinuun!  
 
Lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen  rekrytointi@futunio.fi   tekstinä tai videona. CV:n voit halutessasi korvata linkittämällä meille ajan tasalla olevan LinkedIn-profiilisi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän viestisi mahdollisimman pian.  
 
Lisätietoja tehtävästä antavat  

Työttömyyskassaryhmän teknologiajohtaja  Jari Laurila  (+358 40 5101933 )  jari.laurila@futunio.fi 

 

FUTUNIO  vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme.  Kilpailuetuinamme ovat erityisesti erikoistunut toimialaosaaminen, kehityskyky- ja halu. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea. 

CTA
Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit