Lead developer / tech lead

17.9.2019 16:13 | Avoimet paikat

Featured image

 Rakennamme asiakkaillemme digitalisaation ja automaation avulla tulevaisuuden ratkaisuja, ja haemme nyt joukkoomme kokenutta lead developeria vetämään uuden sukupolven ohjelmistoratkaisun kehittäjätiimiä. Tulet toimimaan toimialan kehittyneimpien tuotteiden parissa osaavassa tiimissä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla luomassa tuotteita, joilla on yhteiskunnallista vaikutusta ja jotka näkyvät suomalaisten arjessa. Työsi koostuu arkkitehtuurin kehittämisestä ja uudistamisesta sekä uusien teknologioiden ja menetelmien käyttöön otosta, ja osallistut tiimin johtamisen ohella kehittämiseen koodaamalla itsekin. Pääset osallistumaan Futunion tuotteiden suunnitteluun sekä roadmappien tekemiseen tuotepäälliköidemme kanssa. Nykyinen tech stackimme sisältää mm. Oracle PL/SQL, Mono / Nancy / C# & ASP.NET, Knockout.js.

Meillä saat rinnallesi tiimin, jossa on Suomen asiantuntevinta toimialaosaamista sekä lämminhenkisen työyhteisön, jossa kehittymistäsi halutaan tukea. Olemme sitoutuneet asiakkaidemme palveluun, luotettavuuteen, jatkuvaan kehittämiseen ja toistemme auttamiseen. Huolehdimme työntekijöistämme hyvin ja siksi meillä on kattavat työsuhde-edut. Etätyö on osa työkulttuuriamme ja pidämme työn ja vapaa-ajan tasapainosta.

 

Odotamme sinulta:

  • Vähintään viiden vuoden kokemusta full stack ohjelmistokehityksestä
  • Kiinnostusta uuteen teknologiaan ja clean code periaatteeseen
  • Kokemusta ketteristä menetelmistä
  • Halua johtaa ja sparrata tiimiä kehittymään
  • Eduksi luetaan aikaisempi esimieskokemus sekä kokemus refaktoroinnista ja teknologian uudistamisesta

 

Kiinnostuitko? Haluamme tutustua sinuun!

Lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@futunio.fi tekstinä tai videona. CV:n voit halutessasi korvata linkittämällä meille ajan tasalla olevan LinkedIn-profiilisi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän viestisi mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja antaa teknologiajohtajamme Jari Laurila (+358405101933) jari.laurila@futunio.fi

 

FUTUNIO vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme. Kilpailuetuinamme ovat erityisesti erikoistunut toimialaosaaminen, kehityskyky ja -halu. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea.

CTA
Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit