Koodaava arkkitehti

17.6.2020 11:19 | Avoimet paikat | Ammattiliitot, Työpaikat, Futuniolaiset

Featured image

Futunio   rakentaa asiakkailleen digitalisaation ja automaation avulla  toimialaa uudistavia  ratkaisuja, ja haemme nyt joukkoomme  arkkitehtia  vahvistamaan  uuden sukupolven ohjelmistoratkaisun kehittäjätiimiä. Tulet toimimaan  toimialan kehittyneimpien tuotteiden parissa osaavassa tiimissä. 

Tarjoamme sinulle  mahdollisuuden olla luomassa tuotteita, joilla on yhteiskunnallista vaikutusta ja jotka näkyvät suomalaisten arjessa. Työsi koostuu  arkkitehtuurin kehittämisestä ja uudistamisesta sekä uusien teknologioiden ja menetelmien käyttöönotosta. Pääset osallistumaan  Futunion  tuotteiden suunnitteluun  ja toteuttamiseen  yhdessä kehitystiimien kanssa.  Tulemme kehittämään tuotteitamme uusilla teknologioilla, mukaan lukien  ASP.NET  Core,  C#,   moderni JavaScript  ja  Kubernetes 

Keskeisinä tehtävinäsi ovat mm.: 

  • Uuden sukupolven  ammattiliittojärjestelmän suunnittelu ja toteuttaminen: toiminnallisten ja ei-toiminnallisten vaatimusten ymmärtäminen ja niiden toteuttaminen toimivaksi järjestelmäksi  
  • Vahva vuorovaikutus ohjelmistokehityksen kanssa: Valinnat itse koodattavien ja  valmiiden komponenttien hyödyntämisen  välillä. 
  • Uusimpien teknologioiden tuominen osaksi tuoteperhettä. 

Odotamme sinulta: 

  • Usean vuoden kokemusta  fullstack-kehittämisestä  
  • Ohjelmistoarkkitehtuureiden (.NET + mikropalveluarkkitehtuurit) tuntemusta 
  • Kokemusta teknologian uudistamisesta 

 

Meillä saat rinnallesi tiimin, jossa kehittymistäsi halutaan tukea, sekä ympärillesi Suomen asiantuntevinta toimialaosaamista. Huolehdimme työntekijöistämme hyvin ja siksi meillä on kattavat työsuhde-edut. Etätyö  on osa työkulttuuriamme ja pidämme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. 

 

Kiinnostuitko? Haluamme tutustua sinuun! 
 
Lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen   rekrytointi@futunio.fi    tekstinä tai videona. CV:n voit halutessasi korvata linkittämällä meille ajan tasalla olevan LinkedIn-profiilisi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän viestisi mahdollisimman pian. 

Lisätietoja antaa  Tech  Lead  Pekka Halonen:  pekka.halonen@futunio.fi   tai +358 44 5355844 

 

FUTUNIO vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme.  Kilpailuetuinamme ovat erityisesti erikoistunut toimialaosaaminen, kehityskyky- ja halu. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea.

CTA
Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit