Järjestelmäasiantuntija infratiimiin

26.2.2020 14:39 | Avoimet paikat | Työpaikat, Futuniolaiset

Featured image

Haemme nyt  joukkoomme osaavaa järjestelmäasiantuntijaa. Pääset mukaan IT-infratiimiin, jossa toimit laaja-alaisesti kehitys-, operointi-, ylläpito-, tuki- ja vianselvitystehtävissä sekä muutoksenhallinnassa vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Järjestelmäalueina asiantuntijalla ovat palvelimet ja virtualisointi sekä pilvipalvelut.

Saat tilaisuuden toimia Suomen mittakaavassa kookkaan ja monipuolisen järjestelmäkokonaisuuden parissa, jonka piirissä on 2 miljoonaa suomalaista. Yhteiskunnallisestikin merkitykselliseen toimialaamme liittyy vahvasti tietoturvan ja tietosuojan luotettavuus. Meillä saat lisäksi rinnallesi tiimin, jossa kollegoinasi on kokeneita asiantuntijoita sekä lämminhenkisen työyhteisön, jossa kehittymistäsi halutaan tukea.

Olemme sitoutuneet asiakkaidemme palveluun, luotettavuuteen, jatkuvaan kehittämiseen ja toistemme auttamiseen. Etätyö on osa työkulttuuriamme. Huolehdimme työntekijöistämme hyvin ja siksi meillä on kattavat työsuhde-edut. Lisäksi arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa.

 

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta palvelinympäristöjen ja selainpohjaisten sovellusten luotettavan toiminnan varmistamisesta
  • Monipuolista osaamista Linux ja Windows-palvelimista, tietokannoista sekä verkkoratkaisuista
  • Kokemusta teknisen tuen tehtävistä
  • Halua kehittää toimintamalleja ja hyödyntää uutta teknologiaa

 

Lisäksi arvostamme:

  • Osaamista IDM-järjestelmistä (ForgeRock)
  • Kokemusta pilvipalveluiden käyttöönotosta (Azure, Oracle, Kubernetes)
  • Kokemusta järjestelmävalvonnan kehittämisestä

 

Kiinnostuitko? Haluamme tutustua sinuun!

Lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@futunio.fi tekstinä tai videona. CV:n voit halutessasi korvata linkittämällä meille ajan tasalla olevan LinkedIn-profiilisi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän viestisi mahdollisimman pian.

Lisätietoja saat tarvittaessa infratiimiä luotsaavalta Miika Immoselta:

+358505528756, miika.immonen@futunio.fi

 

FUTUNIO vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme. Kilpailuetuinamme ovat erityisesti erikoistunut toimialaosaaminen, kehityskyky- ja halu. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea.

CTA
Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit