IT-Projektipäällikkö

30.6.2022 11:59 | Avoimet paikat | Ammattiliitot, Työpaikat, Futuniolaiset

Featured image

 Haemme osaavaa ja liiketoimintalähtöistä IT-projektipäällikköä  vakituiseen rooliin Futunion Ammattiliitot yksikköön. Vastaat monipuolisen ohjelmistotuotteen räätälöinti- ja käyttöönottoasiakasprojekteista toimien tiiviissä yhteistyössä niin asiakkaiden kuin tuotekehityksenkin kanssa.

 

Työtehtävät:

Roolin ”kotipesä” on  Professional Services -toiminnossa, jossa toimii myös toinen täysipäiväinen projektipäällikkö. Keskeisiä sidosryhmiäsi tulevat olemaan Professional Services -yksikön asiantuntijat, R&D-yksikön avainhenkilöt (tuotekehityspäällikkö, scrum master, testauspäällikkö, tuotepäällikkö jne.) sekä Futunion ko. ohjelmistotuoteperheen johtoryhmä.

Tässä roolissa tulet vastaamaan ensisijaisesti käyttöönottoasiakasprojekteista, joissa Futunion olemassa olevia asiakkaita siirtyy vaiheittain useamman vuoden kuluessa vanhemmasta tuoteperheestä uuteen. Projektit sisältävät datamigraatiota, asiakaskohtaisia räätälöintejä ja mahdollisia uusia toiminnallisuuksia, joita edistetään yhdessä tuotekehityksen kanssa. Liiketoiminnallisessa mielessä projektit ovat sekä Futunion että heidän asiakkaidensa ydinliiketoimintaan liittyviä strategisia projekteja. Projektit ovat laajoja ja moniulotteisia niin sisäisen näkökulman kuin asiakasnäkökulmankin kannalta. Yksittäinen käyttöönottoprojekti kestää arviolta 6-9kk ja niitä on projektipäälliköllä käynnissä samaan aikaan muutamia, kuitenkin siten että projektit ovat hieman eri vaiheissa toisiinsa nähden.

 

 Mitä sinulta odotetaan?

 • Muutaman vuoden IT-projektipäällikkö kokemusta
 • Kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta
 • Kokemusta ketteristä menetelmistä
 • Oma-aloitteisuutta ja kykyä & halua ottaa vastuuta
 • ’Kyllä onnistuu’ asennetta ja halua oppia ja saada kaikki mukaan
 • Kykyä viestiä laadukkaasti kirjallisesti ja suullisesti
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Miksi Futuniolle?

 • Futunion ehdoton vahvuus on erittäin vahva toimiala- ja asiakastuntemus ja osaava henkilöstö
 • Urakehitys- ja koulutusmahdollisuudet sekä yrityksen että konsernin sisällä
 • Ei matkustamistarvetta
 • Etätyöskentelymahdollisuus hybridimallilla
 • Kattavat edut

Kiinnostuitko? Haluamme tutustua sinuun!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan CV:n/LinkedIn profiilin, palkkatoiveen ja hakemuksen kera mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytointikumppanimme ammattilaiset Neea Turunen (neea@poolia.fi / 020 7290 843) tai Maria Kostenko (maria@poolia.fi / 020 7290 847).

 

Hae paikkaa 

 

Futunio

FUTUNIO  vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Futunio toteuttaa ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on heille kunnia-asia. Kilpailuetuina Futuniolla on erityisesti erikoistunut toimialaosaaminen, kehityskyky ja -halu. Futunion tuotteilla on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea.

Futunio kuuluu kansainväliseen Total Specific Solutions -konserniin, jonka erikoistuminen toimialaspesifien ohjelmistoratkaisujen tarjoamiseen lukuisilla toimialoilla tukee Futunion tavoitetta toimialan uudistajana. Katso lisää Futuniosta ja heidän asiakastarinoistaan www.futunio.fi sekä www.totalspecificsolutions.com.

 

 

 

 

 

CTA
Futunio

Futunio

Futunio on ammattiliitojen ja työttömyyskassojen toimialojen erityistarpeisiin erikoistunut palveluyritys. Tuotamme edistyksellisimmät ratkaisut edunvalvontaan ja työttömyysturvaan, joilla asiakkaammekin pysyvät mukana digitalisaation vauhdissa.

Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit