Kokenut ja asiakaslähtöinen Product Manager

25.4.2019 16:48

Pääset johtamaan asiakkaidemme liiketoimintakriittisten tuotekonseptien suunnittelu- ja toteutustyötä sekä toimimaan yhtenä uusien tuotteidemme pääasiantuntijoista tiiviissä vuorovaikutuksessa tuotekehityksemme ja toimialaosaajiemme kanssa. Toimikenttäsi on ensisijaisesti ammattiliittoasiakkaiden palvelu- ja tuotekehitysyksikkö, jossa kollegoinasi on kokeneita asiantuntijoita. 

Monipuoliset tuotteen kehittämisen mahdollisuudet   

Meillä johdat kaupallistettavaan tuotteeseen johtavaa prosessia, jossa tuotevaatimuksia kerätään asiakkailta, tiedot jäsennetään priorisoiduiksi kokonaisuuksiksi tiekartalle, ja sopivia ratkaisuvaihtoehtoja haetaan sisäisten ja ulkoisten toimijoiden kanssa. Toimit luontevasti teknisten ja kaupallisten sidosryhmien rajapinnassa ja olet saavuttanut näyttöjä teknisten ratkaisujen toimitusprojektien menestyksellisestä johtamisesta. Olet valmis syventymään tuotteiden ominaisuuksiin isojen kokonaisuuksien lisäksi sekä tukemaan asiakkaita tuotteiden käytössä.

Sinulla on valmiudet toimia roolissa hands-on asenteella sekä ymmärrys ja halu hallita teknisiä ja kaupallisia kokonaisuuksia. Olet tottunut ohjaamaan ohjelmistokehitystyötä ja nykyaikaiset kehitysmenetelmät ovat sinulle tuttuja. Sytyt teknologisten ratkaisujen mahdollisuuksista ja osaat tulkata ne asiakkaille ymmärrettävästi ja vakuuttavasti. Toiminnassasi korostuvat vastuullisuus, paineensietokyky ja dynaamisuus. Tulokset ja asiakastyytyväisyys motivoivat sinua.

Toivomme sinun voivan aloittaa uudessa roolissasi 1.8.2019. Meillä pääset osaksi lämminhenkistä ja tiivistä työyhteisöä, joka on sitoutunut asiakkaidemme palveluun, jatkuvaan kehittämiseen ja toistemme auttamiseen. Huolehdimme työntekijöistämme hyvin ja siksi meillä on kattavat työsuhde-edut, panostamme uudenlaiseen tietotyöhön ja pidämme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Meillä korostuu mahdollisuus vaikuttaa sekä halukkuus kehittää toimintatapojamme.

Eduksi luemme:

  • Ammattiliittojen ja/tai järjestöjen toiminnan ja jäsenrekisterien toiminnan tuntemisen
  • Tuotepäällikkö-/tuoteomistajakokemuksen IT-projekteista
  • Ohjelmointiosaamisen
  • Kokemuksen myyntityöstä tai valmiuden osallistua myynnin tukeen

Kiinnostuitko? Haluamme tutustua sinuun!

Lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@futunio.fi tekstinä tai videona. CV:n voit halutessasi korvata linkittämällä meille ajan tasalla olevan LinkedIn-profiilisi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän viestisi mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja:                                                                                   

Liiketoimintajohtaja Olli Räisänen                                                   

olli.raisanen@futunio.fi                                                         

+358 50 568 8848                                                                             

 

FUTUNIO vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme. Kilpailuetuinamme ovat erityisesti erikoistunut toimialaosaaminen, kehityskyky- ja halu. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea.