Fullstack .NET -sovelluskehittäjä

7.12.2021 8:30 | Avoimet paikat | Ammattiliitot, Työpaikat, Futuniolaiset

Featured image

Futunio rakentaa asiakkailleen digitalisaation ja automaation avulla  toimialaa uudistavia ratkaisuja, ja haemme nyt joukkoomme  kokenutta  sovelluskehittäjää vahvistamaan uuden sukupolven ohjelmistoratkaisun kehittäjätiimiä.    Futunion ohjelmistot ovat elinkaaressaan vaiheessa, jossa vanhasta teknologiasta siirrytään modernimpaan suuntaan, ja tähän tarvitsemme lisää kehitysvoimaa. Tulet toimimaan  toimialan kehittyneimpien tuotteiden parissa osaavassa tiimissä. 

Tarjoamme  sinulle  mahdollisuuden  olla luomassa tuotteita, joilla on yhteiskunnallista vaikutusta ja jotka näkyvät suomalaisten arjessa.  Tulet  toimimaan liiketoimintakriittisten palveluidemme kehityksen, laadunparannuksen ja jatkuvan ylläpidon parissa. Pääset osallistumaan  Futunion  tuotteiden  suunnitteluun ja  toteuttamiseen  yhdessä  kehitystiimien  ja tuotehallinnan  ammattilaisten  kanssa.  Tulemme kehittämään tuotteitamme  uusilla teknologioilla, mukaan  lukien  .NET   Core,  C#, moderni  JavaScript jaKubernetes.   

Keskeisinä tehtävinäsi ovat mm.:  

  • Uuden  sukupolven ammattiliittojärjestelmän  suunnittelu ja toteuttaminen: toiminnallisten ja ei-toiminnallisten vaatimusten ymmärtäminen ja niiden toteuttaminen toimivaksi järjestelmäksi. 
  • Uusimpien teknologioiden tuominen osaksi tuoteperhettä.  
  • Aktiivisessa roolissa kehitystiimissä toimiminen ja hyvien käytäntöjen jakaminen muille tiimiläisille 

Odotamme sinulta: 

  • Vähintään kahden vuoden kokemusta .Net -ohjelmistokehityksestä  
  • Kokemusta modernista  JavaScript-kehittämisestä 
  • Selkeää käsitystä siitä, miten hyvä koodi syntyy ja miten laajoja ohjelmistoja kehitetään parhaiden käytäntöjen mukaisesti 
  • Kokemusta ketteristä menetelmistä  
  • Ymmärrystä moderneista pilviympäristöistä 
  • Halua toimia matalan hierarkian ympäristössä, jossa kehitysehdotuksia viedään aktiivisesti eteenpäin   
  • Hyviä viestintä- ja dokumentointitaitoja   

Meillä saat rinnallesi tiimin, jossa kehittymistäsi halutaan tukea, sekä ympärillesi Suomen asiantuntevinta toimialaosaamista. Huolehdimme työntekijöistämme hyvin  ja siksi meillä on kattavat työsuhde-edut,  etyö on  osa työkulttuuriamme ja  pidämme työn ja vapaa-ajan tasapainosta.   

 

Kiinnostuitko? Haluamme tutustua sinuun! 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiajohtaja Pekka Halonen (+358 44 535 5844)  pekka.halonen@futunio.fi 

 

Hae paikkaa!


Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

 

FUTUNIO  vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme.  Kilpailuetuinamme ovat erityisesti erikoistunut toimialaosaaminen, kehityskyky- ja halu. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea.  Kuulumme kansainväliseen  Total Specific Solutions  -konserniin, jonka erikoistuminen toimialaspesifien ohjelmistoratkaisujen tarjoamiseen lukuisilla toimialoilla tukee tavoitettamme toimialan uudistajana.  

CTA
Futunio

Futunio

Futunio on ammattiliitojen ja työttömyyskassojen toimialojen erityistarpeisiin erikoistunut palveluyritys. Tuotamme edistyksellisimmät ratkaisut edunvalvontaan ja työttömyysturvaan, joilla asiakkaammekin pysyvät mukana digitalisaation vauhdissa.

Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit