Fullstack .NET -sovelluskehittäjä

7.1.2020 8:46 | Avoimet paikat | Työpaikat, Futuniolaiset

Featured image

Täydennämme nyt uuden sukupolven järjestelmäratkaisutiimiämme Fullstack .NET sovelluskehittäjällä. Tulet toimimaan toimialan kehittyneimpien tuotteiden parissa osaavassa tiimissä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla luomassa tuotteita, joilla on yhteiskunnallista vaikutusta ja jotka näkyvät suomalaisten arjessa. Työsi painottuu uusien ominaisuuksien toteuttamiseen tuoteperheen tuotteisiin, ja lisäksi pääset osallistumaan uusien teknologioiden  ja menetelmien käyttöönottoon.

Toivomme sinulta   kokemusta selainpohjaisten ohjelmistojen toteutuksesta  .NET stäkillä , vankkaa osaamista ohjelmistokehityksen  menetelmistä sekä intoa oppia uutta ja kehittää osaamistasi jatkuvasti.

Tehtävässä tarvittavaa osaamista:

  • ASP.NET
  • C#
  • SQL
  • JavaScript  (jQuery, Knockout, JS työkalut)
  • GIT
  • Visual Studio / Visual Studio Code

 

Meillä saat rinnallesi tiimin, jossa kehittymistäsi halutaan tukea, sekä ympärillesi Suomen asiantuntevinta toimialaosaamista. Huolehdimme työntekijöistämme hyvin ja siksi meillä on kattavat työsuhde-edut. Etätyö on osa työkulttuuriamme ja pidämme työn ja vapaa-ajan tasapainosta.

 

Kiinnostuitko? Haluamme tutustua sinuun!

Lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@futunio.fi tekstinä tai videona. CV:n voit halutessasi korvata linkittämällä meille ajan tasalla olevan LinkedIn-profiilisi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän viestisi mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa teknologiajohtajamme  Jari Laurila (+358405101933) jari.laurila@futunio.fi

 

FUTUNIO vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme. Kilpailuetuinamme ovat erityisesti erikoistunut toimialaosaaminen, kehityskyky ja -halu. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea.

CTA
Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit