Asiantuntija ammattiliittoryhmään

8.5.2019 20:28

Rakennamme ammattiliittoasiakkaillemme digitalisaation avulla tulevaisuuden ratkaisuja. Tulet toimimaan toimialan kehittyneimpien tuotteiden parissa osana vahvan ammattiosaamisen omaavaa tiimiä.  

Tarjoamme sinulle vaihtelevan asiantuntijatyön, joissa keskeistä on vaihtelevien ongelmanratkaisu-tilanteiden selvittäminen sekä tarkkuutta vaativien  toistuvien palveluprosessien suorittaminen  ammattiliittojen järjestelmän toimialueeseen liittyvissä. Tehtävässä sinulla on myös mahdollisuus päästä varmistamaan tuotteiden laadun testaustehtävissä.  Kehityt tehtävässäsi ammattiliittotoiminnan erikoisosaajaksi haastaen osaamistasi muun muassa vaihtelevissa ongelmanratkaisutilanteissa, asiakasrajapinnassa toteutuvien asiakaskoulutusten sekä palvelutapaamisten kautta. Tehtävään kuuluu myös rutiinien hallintaa.  Saat rinnallesi tiimin, jossa on Suomen asiantuntevinta osaamista   sekä   lämminhenkisen työyhteisön, jossa kehittymistäsi halutaan tukea.Olemme sitoutuneet asiakkaidemme palveluun, luotettavuuteen, jatkuvaan kehittämiseen ja toistemme auttamiseen. Huolehdimme työntekijöistämme hyvin ja siksi meillä on kattavat työsuhde-edut, panostamme uudenlaiseen tietotyöhön ja pidämme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Meillä korostuu mahdollisuus vaikuttaa sekä halukkuus kehittää toimintatapojamme.   

Odotamme sinulta: 

  • Oma-aloitteista, oppimiskykyistä ja vastuuntuntoista asennoitumista, mikä näkyy tavoitteellisessa tekemisessä ja asioiden loppuun saattamisessa.  
  • Nopeaa omaksumiskykyä liittyen erilaisiin kokonaisuuksiin ja kykyä tuottaa ratkaisuja hyvällä vireellä ajoittain tiiviissäkin tahdissa. 
  • Kykyä tuottaa asiakkaan tarpeeseen liittyvä tieto monimutkaisistakin kokonaisuuksista ymmärrettävällä tavalla. 
  • Kokemusta sovellustukitehtävistä. 
  • Sujuvaa dokumentointitaitoa. 
  • Eduksi luemme kokemuksen testaustehtävistä. 

Kiinnostuitko? Haluamme tutustua sinuun! 
 
Lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@futunio.fi tekstinä tai videona. CV:n voit halutessasi korvata linkittämällä meille ajan tasalla olevan LinkedIn-profiilisi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän viestisi mahdollisimman pian. 

Lisätietoja tehtävästä antavat  

FUTUNIO   vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme. Kilpailuetuinamme ovat erityisesti erikoistunut toimialaosaaminen, kehityskyky- ja halu. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea.