Asiantuntija/palveluneuvoja selvityspalveluun

5.2.2020 10:16 | Avoimet paikat

Featured image

Täydennämme nyt toimialan osaavinta ammattiliittotiimiämme uudella selvityspalvelun asiantuntijalla. Tehtävässä pääset hallinnoimaan asiakasliittojen jäsenmaksuliikennettä ja auttamaan ammattiliittoasiakkaitamme sekä liittojen jäsenmaksuja tilittäviä yrityksiä asiakaspalvelun välityksellä. Sinulla on myös hyvä mahdollisuus kehittää toimialan käytänteitä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja asiakaslähtöistä sekä positiivista asennetta
  • Järjestelmällistä, tarkkaa ja täsmällistä työskentelyotetta ajoittaisesta kiireestä huolimatta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa, näppäriä IT-taitoja ja MS Office -ohjelmaperheen tuntemusta
  • Halua ottaa haltuun uusia järjestelmiä ja kehittää omien taitojen ohella myös yhteisiä työprosesseja
  • Lisäksi ammattiliittoalan tuntemus ja ruotsin kielen taito katsotaan ehdottomaksi eduksi

 

Meillä saat rinnallesi tiimin, jossa kehittymistäsi halutaan tukea, sekä ympärillesi Suomen asiantuntevinta toimialaosaamista. Huolehdimme työntekijöistämme hyvin ja siksi meillä on kattavat työsuhde-edut. Etätyö on osa kulttuuriamme ja pidämme työn ja vapaa-ajan tasapainosta.

 

Kiinnostuitko? Haluamme tutustua sinuun!
Haku tehtävään toteutetaan kumppanimme Poolian toimesta täällä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän viestisi mahdollisimman pian.

Lisätietoja voit tiedustella tiiminvetäjä Lauri Korpiolta (+358 50 336 0721, lauri.korpio@futunio.fi). Kurkkaa myös Laurin blogi siitä, miten Selvitys+ palvelu helpottaa palkkahallinnon tehtäviä.

 

FUTUNIO vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme. Kilpailuetuinamme ovat erityisesti erikoistunut toimialaosaaminen, kehityskyky ja -halu. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea.


CTA
Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit