Haluatko päästä uudistamaan perinteikästä toimialaa, joka on kovaa vauhtia modernisoitumassa? Tule mukaan kehittämään Futunion tuotteita! Roolissa toimit päivittäisissä kehitystehtävissä osana tuotelinjan kehitystiimiä. Pääset mukaan luomaan tuotteita, joilla on yhteiskunnallista vaikutusta ja jotka näkyvät suomalaisten arjessa, sekä koordinoimaan vastuualueeseen kuuluvien palvelujen kehitystä. Hakemamme sovelluskehittäjä tulee toimimaan liiketoimintakriittisten palveluidemme kehityksen, laadunparannuksen ja jatkuvan ylläpidon parissa.

Teemme töitä ketterillä menetelmillä ja arvostamme työssämme laatua ja menetelmiä. Tässä sinulla on apuna Futunion laadunvarmistus ja DevOpsin asiantuntijat. Tulevassa tiimissäsi on Suomen asiantuntevinta toimialaosaamista ja pääset osaksi lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kehittymistäsi halutaan tukea. Meillä on kattavat työsuhde-edut. Etätyö on osa työkulttuuriamme ja pidämme työn ja vapaa-ajan tasapainosta.

Voit myös hyödyntää ja kehittää omaa menetelmäosaamistasi, ja osallistua sekä arkkitehtuuri- että teknologiavalintoihin..Net palvelujen stäkissämme on  ASP.NET Core ja C# sovelluksia Kubernetes, Docker ja VM-alustoille. Sovellukset liittyvät mm. maksuajoihin, ja edellyttävät vastuullista ja tarkkaa otetta.

Odotamme sinulta:

  • Useamman vuoden kokemusta .Net -ohjelmistokehityksestä
  • Kokemusta ketteristä menetelmistä
  • Halua toimia matalan hierarkian ympäristössä, jossa kehitysehdotuksia viedään aktiivisesti eteenpäin
  • Hyviä viestintä- ja dokumentointitaitoja
  • Arvostamme kokemusta toiminnallisten määrittelyjen tuottamisesta

Kiinnostuitko? Haluamme tutustua sinuun!

Lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@futunio.fi  tekstinä tai videona. CV:n voit halutessasi korvata linkittämällä meille ajan tasalla olevan LinkedIn-profiilisi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän viestisi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Tuotepäällikkö Janne Ojala (+358 40 5070068 ) janne.ojala@futunio.fi

FUTUNIO vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme.  Kilpailuetuinamme ovat erityisesti erikoistunut toimialaosaaminen, kehityskyky- ja halu. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea.

CTA
Futunio

Futunio

Futunio on ammattiliitojen ja työttömyyskassojen toimialojen erityistarpeisiin erikoistunut palveluyritys. Tuotamme edistyksellisimmät ratkaisut edunvalvontaan ja työttömyysturvaan, joilla asiakkaammekin pysyvät mukana digitalisaation vauhdissa.

Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit