.Net sovelluskehittäjä

17.10.2019 10.13 | Avoimet paikat | Työpaikat

Featured image

Tule mukaan kehittämään Futunion tuotteita: ohjelmistokehittäjänä toimit päivittäisissä kehitystehtävissä osana tuotelinjan kehitystiimiä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla luomassa tuotteita, joilla on yhteiskunnallista vaikutusta ja jotka näkyvät suomalaisten arjessa. Roolissa pääset myös koordinoimaan vastuualueeseen kuuluvien palvelujen kehitystä.

Teemme töitä ketterillä menetelmillä ja meillä arvostetaan laatua ja menetelmiä, joten saat tueksesi Futunion laadunvarmistuksen ja DevOpsin asiantuntijat. Voit myös hyödyntää ja kehittää omaa menetelmäosaamistasi, ja osallistua sekä arkkitehtuuri- että teknologiavalintoihin.

Haemme nyt .Net sovelluskehittäjää liiketoimintakriittisten palvelujemme jatkuvaan kehitykseen, laadunparannukseen ja jatkuvaan ylläpitoon.  .Net palvelujen stäkissämme on  ASP.NET Core ja C# sovelluksia Kubernetes, Docker ja VM-alustoille. Sovellukset liittyvät mm. maksuajoihin, ja edellyttävät vastuullista ja tarkkaa otetta.

Meillä saat rinnallesi tiimin, jossa on Suomen asiantuntevinta toimialaosaamista sekä lämminhenkisen työyhteisön, jossa kehittymistäsi halutaan tukea. Olemme sitoutuneet asiakkaidemme palveluun, luotettavuuteen, jatkuvaan kehittämiseen ja toistemme auttamiseen. Huolehdimme työntekijöistämme hyvin ja siksi meillä on kattavat työsuhde-edu. Etätyö on osa työkulttuuriamme ja pidämme työn ja vapaa-ajan tasapainosta.

 

Odotamme sinulta:

  • Useamman vuoden kokemusta .Net -ohjelmistokehityksestä
  • Kokemusta ketteristä menetelmistä
  • Halua toimia matalan hierarkian ympäristössä, jossa kehitysehdotuksia viedään aktiivisesti eteenpäin
  • Hyviä viestintä- ja dokumentointitaitoja
  • Aikaisempi esimieskokemus ei ole edellytys, mutta arvostamme kiinnostusta osallistua tiimin työskentelyn ohjaamiseen.
  • Arvostamme kokemusta toiminnallisten määrittelyjen tuottamisesta

Kiinnostuitko? Haluamme tutustua sinuun!

Lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@futunio.fi  tekstinä tai videona. CV:n voit halutessasi korvata linkittämällä meille ajan tasalla olevan LinkedIn-profiilisi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän viestisi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotepäällikkö Janne Ojala (+358 40 5070068 ) janne.ojala@futunio.fi

 

FUTUNIO vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme.  Kilpailuetuinamme ovat erityisesti erikoistunut toimialaosaaminen, kehityskyky- ja halu. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea.

CTA
Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit