Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassa (JHL) ja Futunio Oy aloittavat yhteistyön

18.06.2021 | Ajankohtaista | Uutiset, Työttömyyskassat

Featured image

JHL ja Futunio ovat 17.6.2021 allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka seurauksena JHL tulee siirtymään Futunion asiakkaaksi ja palveluiden käyttäjäksi vuosien 2021 ja 2022 kuluessa.

Yhteistyö pitää sisällään laajan ratkaisukokonaisuuden toimittamisen, joka koostuu asianhallintajärjestelmään liitettävästä työttömyyskassan maksatusjärjestelmästä, näihin liittyvistä sähköisen asioinnin palveluista sekä jäsenasioiden hoitoon soveltuvasta jäsenrekisteristä. JHL työttömyyskassan toimintaympäristö on muuttunut oleellisesti. Nyt hankittava kokonaispalvelu varmistaa työttömyyskassan toiminnan sujuvan ja tarkoituksenmukaisen toteuttamisen sekä tavoitteiden saavuttamisen myös jatkossa, toteaa kassanjohtaja Pasi Koskinen.

Ratkaiseviksi tekijöiksi valinnassa nousivat Futunion laaja palvelukokonaisuus, kehittymiskeskeinen ja alaa modernisoimaan pyrkivä organisaatio sekä toimialakohtainen tuntemus.

Lisätietoja:

Olli Räisänen
Johtaja, Futunio Työttömyyskassat

olli.raisanen@futunio.fi
050 568 8848

Pasi Koskinen
Johtaja, JHL Työttömyyskassa
pasi.koskinen@jhl.fi
050 406 3740

CTA
Futunio

Futunio

Futunio on ammattiliitojen ja työttömyyskassojen toimialojen erityistarpeisiin erikoistunut palveluyritys. Tuotamme edistyksellisimmät ratkaisut edunvalvontaan ja työttömyysturvaan, joilla asiakkaammekin pysyvät mukana digitalisaation vauhdissa.

Pixels

Lue lisää