Jäsenmaksutiedot helposti eteenpäin palkkahallinnosta

12.09.2019 | Ajankohtaista | Ammattiliitot, Selvitys+

Featured image

Palkkahallinnon ammattilainen, tässä asiaa sinulle.

Selvitys+ -palvelun kautta pystyt ilmoittamaan kaikkien ammattiliittojen jäsenmaksuselvitykset todella helposti. Palvelu on tietoturvallinen ja täysin maksuton palkanmaksajataholle.

Ilmoittamasi tiedot säilyvät tallessa Selvitys+ -palvelussa, joten palkansaajan perustiedot täytyy syöttää järjestelmään vain ensimmäisen ilmoituksen yhteydessä. Virhemahdollisuudet vähenevät ja työaikaasi säästyy jatkossa merkittävästi, kun voit ilmoittaa kaikkien liittojen tiedot yhdellä kertaa.

Palvelun lanseeraamisen jälkeen kasvu on ollut huimaa, kun palkanlaskijat ovat löytäneet helpotusta arkeensa. Yritysten ei tarvitse lähettää maksutietoja enää paperilla postin kautta. Ammattiliitoista saamamme palautteen mukaan palvelun lisääntynyt käyttö on selkeyttänyt ja helpottanut heidän työtään ja mahdollistanut paremman keskittymisen jäsenten ja työnantajien asiakaspalveluun.

Tietojen manuaalisen syöttämisen sijaan palveluun on mahdollista myös välittää suoraan palkkaohjelmiston tuottama konekielinen ns. TYVI-tiedosto.

Palvelun saat käyttöön rekisteröitymällä sähköpostiosoitteella osoitteessa www.selvitysplus.fi. Tämän jälkeen pääset ilmoittamaan jäsenmaksutiedot suojatussa turvallisessa ympäristössä.

Lisätietoja Selvitys+ -palvelusta saat minulta tai muilta Futunion asiantuntijoilta soittamalla p. 09 777 19745 tai sähköpostilla selvityspalvelu@futunio.fi tai lauri.korpio@futunio.fi.

Futunio on toiminut toistakymmentä vuotta TYVI-operaattorina ja käynnisti lisäksi vuonna 2018 Selvitys+ -palvelun. Selvitys+ on työnantajille ja palkanlaskijoille suunnattu sähköinen palvelu, jonka kautta he voivat toimittaa jäsenmaksuselvityksiä ammattiliitoille ilmaiseksi, helposti ja tietoturvallisesti. Selvitys+ -palvelun kautta voi toimittaa jäsenmaksuselvityksiä kaikkien suomalaisten ammattiliittojen osalta.

CTA
Lauri Korpio

Lauri Korpio

Lauri Korpio on Futunion asiantuntija ammattiliittojen jäsenmaksuselvitysasioissa.

Pixels

Lue lisää