Insinööriliitto IL ry valitsi Futunion palveluntuottajakseen

31.12.2018 | Ajankohtaista | Uutiset

Liiton puheenjohtaja Samu Salo kertoo valinnan tapahtuneen insinöörimäisesti faktat edellä ja perusteellisen selvityksen tuloksena. Insinööriliiton omaa ydintoimintaa ei jatkossa ole vaativien tietojärjestelmien kehittäminen, joten kumppaniksi jäsentietojärjestelmän osalta haluttiin luotettava toimija. Järjestelmän valinnassa painoivat toimitusvarmuuden lisäksi liiton toiminnan prosessien automatisointi sekä nykyistä paremmat jäsenten sähköiset palvelut.

Futunio Oy on täysin ammattiliitojen ja työttömyyskassojen toimialojen erityistarpeisiin erikoistunut palveluyritys. Futunio tuottaa edunvalvontaan ja työttömyysturvaan erikoistuneita palveluja.

 

Lisätietoja:

Kati Räisänen, liiketoimintajohtaja / ammattiliitot, +358 50 562 9824, kati.raisanen@futunio.fi

CTA
Futunio

Futunio

Futunio Oy on täysin ammattiliitojen ja työttömyyskassojen toimialojen erityistarpeisiin erikoistunut vuonna 1978 perustettu palveluyritys. Tuotamme edunvalvontaan ja työttömyysturvaan erikoistuneita palveluja. Etsimme jatkuvasti uutta tietoa ja kehitämme osaamistamme paremmaksi, jotta asiakkaammekin pysyvät mukana digitalisaation kehitysvauhdissa.

Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit