Eteneminen on helppoa, kun ketju on rattaalla!

10.12.2019 | Ajankohtaista | Blogi, suunnannäyttäjä, Asiakasymmärrys

Featured image

Se, miten tyytyväisiä työntekijäsi ja jäsenesi ovat, vaikuttaa siihen kuinka mielekästä ja sujuvaa työn tekemisenne sekä asiointi kanssasi on. Tyytyväisinä he kokevat saavansa arvoa, hyötyä ja helppoutta käyttämistään sovelluksista ja palveluista sekä sitoutuvat sinuun. Näin sinulle vapautuu kaistaa muulle ja pääset hyödyntämään taas uusia työntekemisen mielekkyyttä lisääviä innovatiivisia mahdollisuuksia sekä toteuttamaan toimintasi ydintä. Tästä syntyy itseään ruokkiva positiivinen kehä. Tällä kehällä myös mielikuva organisaatiostasi ja sen status paranevat. Futunio tuntee sinun toimialasi ja yhteistyössä kanssasi viemme ratkaisut, hyödyt ja toimintatapasi uudelle tasolle. Tämä on meidän lupauksemme sinulle!

 

Sinä ja muut asiakkaamme olette kertoneet, että kaikkea tekemistä tulee lähestyä erityisesti jäsenten näkökulmasta. Lisäksi olette kertoneet, että mahdollisimman pitkälle viety automaatio, älykäs itsepalvelu ja monikanavaisuus ovat nyt ydintä. Toisaalta tämä on myös nykyinen normaali, josta pois jättäytymällä et varmista paikkaasi haluttujen kumppanien  joukossa. Tehokkuus taas syntyy ikään kuin sivutuotteena, mutta toimii samalla mahdollistajana entistä mielekkäämpään ja parempaan.

Jatkuvan kehittämisen sekä sinun kriittisten avainpalveluidesi turvaamisen lisäksi olemme viime kuukausien aikana yhdessä toteuttaneet mm. nykyaikaisen ja vuorovaikutteisen viestintätyökalun sekä työnvälityspalvelun. Tulorekisterihankkeen mahdollisuudet hyödyntävä, pitkälle automatisoitu toteutuksemme on viimeistä silausta vaille valmis ja olemme kartoittaneet miten työnvälityksen tehtävien siirron kokonaisuudesta saadaan tehokas ratkaisu kattamaan sekä kassojen laajentuva työkenttä, että mahdollisimman automaattiset prosessit näiden tehtävien hoitamiseen. Siis siitä miten tämäkin muutos valjastetaan ratkaisuillamme täysimääräisesti sinun hyödyksesi.

Kanssamme on helppoa ja mutkatonta toimia, olemme ammattilaisia ja samalla inhimillisiä. Kerro meille sinun tarpeesi, asia jossa haluat huomisen olevan mutkattomampi ja parempi? Mikä se onkaan, yhdessä   Futunion kanssa onnistut, meillä on ketju rattaalla!

CTA
Heikki Kärki

Heikki Kärki

Futunio alumni

Pixels

Lue lisää