Futunion organisaatiouudistuksella lisää itsenäisyyttä ja fokusta

02.10.2020 | Ajankohtaista

Featured image

Futunio Oy jatkaa toimintaansa 1.10.2020 alkaen kahtena erillisenä yksikkönä, kun   ammattiliitot- ja työttömyyskassat   -asiakasryhmät vahvistuvat itsenäisiksi yksiköiksi. Kummallakin yksiköllä on oma johtoryhmänsä ja kaikki Futunion työntekijät kuuluvat jompaankumpaan yksikköön.

Jaon myötä Futuniolla ei ole enää erikseen nimettyä toimitusjohtajaa. Olli Räisänen on nimitetty työttömyyskassat -yksikön johtajaksi (MD, kassat) ja Kati Järvelä vastaavasti ammattiliitot -yksikön johtajaksi (MD, liitot). Roolit vastaavat aikaisempaa toimitusjohtajan roolia.

Futunion jako kahteen erilliseen yksikköön auttaa meitä  fokusoitumaan paremmin omiin vahvuuksiimme ja osaamiseemme sekä palvelemaan asiakkaitamme entistä sujuvammin. Muutoksen yhteydessä käyttöönotetaan johtamisrakenne myö liitto- ja kassa-asiakkaiden yhteisten asioiden koordinoimiseksi.


Juridisesti Futunio Oy jatkaa yhtenä yhtiönä organisaation jaosta huolimatta.


Lisätietoa asiasta antavat:
Olli Räisänen, johtaja, MD, kassat, Futunio Oy (olli.raisanen@futunio.fi , 050-5688848)
Kati Järvelä, johtaja, MD, liitot, Futunio Oy (kati.jarvela@futunio.fi, 050-5629824)

CTA
Futunio

Futunio

Futunio on ammattiliitojen ja työttömyyskassojen toimialojen erityistarpeisiin erikoistunut palveluyritys. Tuotamme edistyksellisimmät ratkaisut edunvalvontaan ja työttömyysturvaan, joilla asiakkaammekin pysyvät mukana digitalisaation vauhdissa.

Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit