Futunio Oy keskittyy ammattiliittojen ja työttömyyskassojen palvelujen ja koko toimialan kehittämiseen

08.03.2018 | Ajankohtaista | Uutiset, Ammattiliitot, Työttömyyskassat

Featured image

Futunio Oy on siirtänyt toiminnanohjausjärjestelmiä toimittavan Yritykset-asiakasryhmän tytäryhtiöön YAP Accounting Oy:lle. Liiketoimintasiirto astuu voimaan 1.4.2018. YAP Solutions Oy tulee jatkossa toimimaan täysin ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialan kehittämiseen erikoistuneena yhtiönä.

Ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialoille omistautumalla resurssimme suunnataan yksinomaan tämän ydinosaamisalueemme vahvistamiseen.

Mikäli teillä on mitään kysyttävää liiketoimintasiirtoon liittyen, pyydämme ottamaan yhteyttä Futunio Oy:n toimitusjohtajaan Heikki Kärkeen tai liiketoimintajohtaja Olli Räisäseen (olli.raisanen@yap.fi tai 050 568 8848).

 

Futunio Oy

Heikki Kärki

toimitusjohtaja

CTA
Futunio

Futunio

Futunio Oy on täysin ammattiliitojen ja työttömyyskassojen toimialojen erityistarpeisiin erikoistunut vuonna 1978 perustettu palveluyritys. Tuotamme edunvalvontaan ja työttömyysturvaan erikoistuneita palveluja. Etsimme jatkuvasti uutta tietoa ja kehitämme osaamistamme paremmaksi, jotta asiakkaammekin pysyvät mukana digitalisaation kehitysvauhdissa.

Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit