Futunio osaksi menestyvää kansainvälistä ohjelmistotaloa

09.04.2020 | Ajankohtaista

Total Specific Solutions laajentaa läsnäoloaan Suomessa ostamalla Futunion.


Total Specific Solutions (TSS) on ostanut IT-palveluyritys Futunio Oy:n. Tämän yrityskaupan myötä TSS laajentaa liiketoimintaansa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen ohjelmisto- ja palveluratkaisuihin. Kyseessä on kolmas TSS:n yritysosto Suomessa, aikaisemmin Mediamaestro Oy ja Arter Oy ovat siirtyneet osaksi TSS:ia.   Ammattiliittojen ohjelmistoratkaisuissa Futunio on Suomen markkinajohtaja aSuite ja YAPLiitto -tuotteidensa kautta, ja Suomen työttömyyskassamarkkinassa sillä on vahva asema laajan YAP-Kassa-tuotekokonaisuuden kautta. Kaikki ratkaisut vastaavat kattavasti asiakkaiden spesifeihin prosessitarpeisiin toimintojen ja taustapalveluiden muodossa. Yhtiö on kasvanut viime vuosina sekä orgaanisesti että kohdennettujen yritysostojen kautta.


Heikki Kärki, Futunion toimitusjohtaja: ”Me tuotamme luotettavasti asiakkaidemme kriittiset ja vaativat avaintoiminnot sekä uudistamme visiomme mukaan toimialan, tuottamalla edistyksellisimmät ratkaisut ja kattavat palvelut asiakkaillemme. Olemme tyytyväisiä saadessamme ottaa seuraavan askeleen kasvussa tavoitteitamme kohti, yhdessä TSS:n kanssa. TSS ja sen yritysyhteisö tarjoaa meille vipuvoimaa, parhaita käytäntöjä ja aivan uudenlaisen mahdollisuuden kukoistaa ja kehittää palveluitamme”. Arvostamme TSS:n Software for life -ohjelmaa, ikuisen omistamisen periaatetta sekä toimintaa itsenäisenä yrityksenä TSS:n lipun alla. Näiden kautta taataan kehittämisen pitkäjänteisyys sekä yrityksemme jatkuvuus asiakkaillemme ja työntekijöillemme. Meistä tulee nyt osa yli 3000 uuden kollegan verkostoa, jonka kautta voimme soveltaa omaan toimintaamme muiden IT-liiketoimintaratkaisujen parissa hioutuneita parhaita käytäntöjä asiakkaidemme parhaaksi. Asiakas- ja kumppanuussuhteisiimme ei tule muutoksia.


Mika Savolainen, General Manager, TSS: “Olemme ylpeitä voidessamme toivottaa Futunion tervetulleeksi TSS:iin. Futunio on rakentanut vahvan liiketoiminnan vuosien varrella, ylläpitäen syviä kumppanuussuhteita asiakkaisiinsa. Futunio keskittyy auttamaan asiakkaitaan ja heidän jäseniään lisäämällä automaatiota, käytettävyyttä ja tehokkuutta ohjelmistoratkaisuillaan, mikä on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Futuniolla on selkeä visio tulevaisuudesta, ja TSS tukee tätä kehitystä. Futunio jatkaa itsenäisenä liiketoimintayksikkönä ja suomalaisena yhtiönä Vantaalla, ja Heikki Kärki jatkaa yhtiön toimitusjohtajana”.

Futunio
Futunio vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Futunio toteuttaa ketteriä sekä joustavia teknologiaratkaisuja, asiakaskokemuksen kehittämisen ollessa kunnia-asiamme. Strategisen kumppanuuden lisäksi kilpailuetuinamme ovat erityisesti erikoistunut toimialaosaaminen, kehityskyky ja -halu. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea. Tutustu tarkemmin verkkosivuilla: www.futunio.fi

Total Specific Solutions (TSS)
Total Specific Solutions on johtava IT-liiketoimintaratkaisujen toimittaja ja koostuu itsenäisistä liiketoimintayksiköistä, jotka toimittavat tuotteita ja palveluita erityisille vertikaalisille markkinasegmenteilleen. Tämä markkinaosaaminen perustuu vuosikymmenien kokemukseen. TSS on osa Constellation Software Inc. -yhtiötä (CSI), joka on Kanadan pörssissä noteerattu julkinen yritys. Lisätietoja verkkosivuilla: www.totalspecificsolutions.com

Lisätietoja:
Futunio
Heikki Kärki
Toimitusjohtaja
Puhelin: 050 574 8830
Sähköposti: heikki.karki@futunio.fi

Total Specific Solutions
Mika Savolainen
General Manager, Finland
Puhelin: +358 50 597 8555
Sähköposti: m.savolainen@tss-vms.com

CTA
Heikki Kärki

Heikki Kärki

Heikki on vahvasti Futunioon, asiakkaisiin ja henkilöstöön sitoutunut toimitusjohtaja. Email: heikki.karki@futunio.fi

Pixels

Lue lisää

Liity postituslistalle!

Liittymällä postituslistallemme, saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen täällä »

Lomake pikselit