Futunio ja Attido ovat sopineet liiketoimintakaupasta

23.10.2018 | Ajankohtaista | Uutiset

Featured image

 

TIEDOTE LIIKETOIMINTAKAUPASTA
23.10.2018


Futunio Oy ja Attido Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jollaFutunio ostaa Attidon aSuite-liiketoiminnan. Kaupassa Attidon aSuite-liiketoiminnan henkilöstö, asiakassopimukset ja aSuite-ohjelmisto siirtyvät 1.11.2018 alkaen  Futuniolle.

Futunio tuottaa edunvalvontaan ja työttömyysturvaan erikoistuneita palveluita ja toteuttaa tällä liiketoimintakaupalla strategiaansa ammattiliitto- ja työttömyyskassa liiketoiminnoissa.

- Tämän liiketoimintakaupan myötä otamme merkittävän loikan kohti visiotamme toimialan uudistajana. Olemme innoissamme vahvistuneesta osaamiskeskittymästämme, jonka kautta pystymme entistä paremmin palvelemaan kaikkia asiakkaitamme, Futunion toimitusjohtaja Heikki Kärki kommentoi yrityskauppaa.

Futunio on vuonna 1978 perustettu palvelulähtöinen IT-talo, jonka henkilöstö koostuu liiketoimintakaupan myötä yhteensä 70 toimiala- ja ohjelmistokehityksen osaajasta. Futunio toteuttaa samalla brändiuudistuksen: uusi nimi on marraskuusta 2018 alkaen Futunio ja yritys saa myös uuden visuaalisen ilmeen.

Attido keskittyy strategiansa mukaisesti jatkossa ERP- ja analytiikka-palveluliiketoimintojen kehittämiseen sekä Aico-liiketoiminnan kansainvälistämiseen.

Liiketoimintakaupasta syntyy molemmille osapuolille selvää synergiaetua, koska jatkossa molemmat voivat keskittyä tehokkaammin omaan ydinosaamiseensa.

Lisätietoa liiketoimintakaupasta antavat:

Futunio Oy, toimitusjohtaja Heikki Kärki (heikki.karki@yap.fi, 050 574 8830)

Attido Oy, toimitusjohtaja Marko Voutilainen (marko.voutilainen@attido.com, 040 843 3290)

CTA
Futunio

Futunio

Futunio on ammattiliitojen ja työttömyyskassojen toimialojen erityistarpeisiin erikoistunut palveluyritys. Tuotamme edistyksellisimmät ratkaisut edunvalvontaan ja työttömyysturvaan, joilla asiakkaammekin pysyvät mukana digitalisaation vauhdissa.

Pixels

Lue lisää